Yogisk näring

Jag tror på det enkla och lättillgängliga, men samtidigt potenta och kraftfulla. För mig är yoga ett livsverktyg, som jag valt att använda varje dag. Genom åren har min yoga ändrat karaktär och tagit nya former, men den har alltid varit en självklar del av vardagen.

Det jag tycker allra mest om är korta och koncisa pass på 15-30 minuter, som får igång energin och cirkulationen i kroppen. Som får sinnet att vakna, skärpas till, men också mjukna och lugna sig.

Nu har jag samlat några av dessa godbitar, med både yoga och meditation. Jag kallar det Yogisk näring, för det är så jag ser passen – att de ger näring till både kropp, sinne och själ.

Hur fungerar Yogisk näring?

Varje inspelning är ”rakt på”, dvs. ingen information eller prat innan yogan eller meditationen börjar. Vill du tona in i stunden på ditt eget sätt gör du det innan du trycker igång inspelningen. Ingen avslappning är heller inspelad, den plussar du själv på – och gör det gärna, i synnerhet efter yogapassen. Savasana är vår finaste, och viktigaste, position!

Nedan ser du en utförligare beskrivning av varje pass och meditation.

Pass och meditationer

Yoga: Energiomsättning och vitalitet
Du processar information, mat, tankar, prylar och intryck varje dag, hela tiden. Är du i balans är det ett flöde som pågår utan att det nallar alltför mycket av din energi, men ibland får och har du för mycket att hantera. Du tyngs ner och din energiomsättning stagnerar. Det här yogapasset rör igång både kropp och energi, så att sinnet kan avlastas och du kan återfå känslan av lätthet och vitalitet.
30 minuter

Yoga: Sätta gränser och skapa Ditt space
Ett pass för att stötta ditt egenvärde. Hjälpa dig hitta det som behövs för att dina Ja och Nej ska ta avstamp ur både hjärt- och navelcentret. Hjälpa dig urskilja vad Du behöver för att må bra.
32 minuter

Yoga: God morgon!
Ett kortare pass som skonsamt väcker kroppen. Fokus på rygg, nacke och höft.
27 minuter

Yoga: God natt!
Ett kortare pass med yinyoga-feeling, som bäddar skönt både för nervsystem och kropp inför natten.
24 minuter

Meditation: Kreativitet och stabilitet
En dynamisk meditation för att hitta in mot balans och mittlinje. Sätta tryck på nervsystemet för att bjuda in motvikt mot stress och utmattning. Skapa en miljö på insidan där kreativitet, stabilitet och balans gör livet till en skönare plats att vara i.
17 minuter

Meditation: Healing
En dynamisk meditation som rustar dig för tiden vi lever i. Utmattning, depression, stress och ångest är tillstånd och symtom på en trasig värld. Meditationen bjuder in healing på alla plan och stärker kontakten till din intuition, ditt Tredje öga. Ger dig kraft och ork tillbaka.
17 minuter

Meditation: Inre styrka
En andningsmeditation som vill låta dig uppleva din inre styrka och kapacitet. Den bygger upp din förmåga att hantera utmanande situationer och tillstånd. Väcker vitalitet, excellence och ger tillgång till krafter du inte visste du hade.
17 minuter

Meditation: Ökad intuition
En mindful meditation för att öppna upp din intuition och förmåga till självläkning. Andetaget, handpositionen och blickfokuset för dig in mot stillhet och balans.
15 minuter

Vid köp får du obegränsad tillgång till materialet!

Pris
24 euro


När din betalning registrerats får du senast följande vardag, ett mail med länk och tillgång till alla pass och meditationer.


Vill du istället betala med motionsförmåner?

Jag tar emot följande förmåner, klicka i den som gäller för dig:

Obs! Din beställning är i kraft först när du betalat avgiften via app/online eller när du bekräftat att du postat de fysiska sedlarna (du får mail med info om du kryssat i att du postar sedlarna).