Yogisk näring

Jag tror på det enkla och lättillgängliga, men samtidigt potenta och kraftfulla. För mig är yoga ett livsverktyg, som jag valt att använda varje dag. Genom åren har min yoga ändrat karaktär och tagit nya former, men den har alltid varit en självklar del av vardagen.

Det jag tycker allra mest om är korta och koncisa pass på 15-30 minuter, som får igång energin och cirkulationen i kroppen. Som får sinnet att vakna, skärpas till, men också mjukna och lugna sig.

Nu har jag samlat några av dessa godbitar, med både yoga och meditation. Jag kallar det Yogisk näring, för det är så jag ser passen – att de ger näring till både kropp, sinne och själ.

Hur fungerar Yogisk näring?

Varje inspelning är ”rakt på”, dvs. ingen information eller prat innan yogan eller meditationen börjar. Vill du tona in i stunden på ditt eget sätt gör du det innan du trycker igång inspelningen. Ingen avslappning är heller inspelad, den plussar du själv på – och gör det gärna, i synnerhet efter yogapassen. Savasana är vår finaste, och viktigaste, position!

Du väljer själv om du vill köpa enstaka pass, eller om du köper hela paketet med sammanlagt 4 yogapass och 4 meditationer.

Pass och meditationer

Yoga: Energiomsättning och vitalitet
Du processar information, mat, tankar, prylar och intryck varje dag, hela tiden. Är du i balans är det ett flöde som pågår utan att det nallar alltför mycket av din energi, men ibland får och har du för mycket att hantera. Du tyngs ner och din energiomsättning stagnerar. Det här yogapasset rör igång både kropp och energi, så att sinnet kan avlastas och du kan återfå känslan av lätthet och vitalitet.
30 minuter | 7€


Yoga: Sätta gränser och skapa Ditt space
Ett pass för att stötta ditt egenvärde. Hjälpa dig hitta det som behövs för att dina Ja och Nej ska ta avstamp ur både hjärt- och navelcentret. Hjälpa dig urskilja vad Du behöver för att må bra.
32 minuter | 7€


Yoga: God morgon!
Ett kortare pass som skonsamt väcker kroppen. Fokus på rygg, nacke och höft.
27 minuter | 6€


Yoga: God natt!
Ett kortare pass med yinyoga-feeling, som bäddar skönt både för nervsystem och kropp inför natten.
24 minuter | 6€


Meditation: Kreativitet och stabilitet
En dynamisk meditation för att hitta in mot balans och mittlinje. Sätta tryck på nervsystemet för att bjuda in motvikt mot stress och utmattning. Skapa en miljö på insidan där kreativitet, stabilitet och balans gör livet till en skönare plats att vara i.
17 minuter | 5€


Meditation: Healing
En dynamisk meditation som rustar dig för tiden vi lever i. Utmattning, depression, stress och ångest är tillstånd och symtom på en trasig värld. Meditationen bjuder in healing på alla plan och stärker kontakten till din intuition, ditt Tredje öga. Ger dig kraft och ork tillbaka.
17 minuter | 5€


Meditation: Inre styrka
En andningsmeditation som vill låta dig uppleva din inre styrka och kapacitet. Den bygger upp din förmåga att hantera utmanande situationer och tillstånd. Väcker vitalitet, excellence och ger tillgång till krafter du inte visste du hade.
17 minuter | 5€


Meditation: Ökad intuition
En mindful meditation för att öppna upp din intuition och förmåga till självläkning. Andetaget, handpositionen och blickfokuset för dig in mot stillhet och balans.
15 minuter | 5€► Vill du betala med motionsförmåner väljer du BANKÖVERFÖRING som betalningsmetod i kassan och fyller sedan i resterande uppgifter härDitt köp är klart först när du genomfört alla moment! Tusen tack!