INFO

Kundaliniyoga kallas också för livsyoga. Det är en yogaform för människan mitt i livet och vardagen. Teknikerna, som har sitt ursprung i Hathayogan, är välbeprövade, trygga och passar alla kroppar.

Ninas Yogiska Inre glöd

Under en Kundaliniyogaklass ryms alla delar av yogan in, vi rör på vår fysiska kropp, vi andas, vi mediterar, vi håller fokuspunkter, vi använder oss av ljud och mantran. Vi lär oss om livet, oss själva och andra. Att vara kundaliniyogi är att vara närvarande i livet.

Varje klass består av en kriya (en serie av rörelser och positioner) med ett visst syfte, en lång avslappning och en avslutande meditation.

Workshops och andra kurser hittar du under menyn WORKSHOPS & KORTKURSER.

När du kommer till en klass packar du med din yogamatta, en kudde (för bekvämare sittställning) och en filt. Se till att ha följsamma kläder och något varmt att ta på dej ifall du blir frusen under meditation och avslappning.

BETALNINGSINFORMATION
➤ Kontant betalning, kort eller girering till konto
➤ Motionssedlar:  TYKY, Smartum och ePassi
➤ Studerande? Arbetslös? Vårdledig? –20% (gäller enbart yoga, ej healingmassage eller yogaterapi)
Fakturering vid behov, ta kontakt!
Kvitto fås alltid mot begäran

Konto: FI05 4055 0010 6731 80 / Nina Åbrandt


Obs!

KLIPPKORTETS GILTIGHET
Det klippkort du köper i år, 2019, gäller fram till 31.12.2019 om inget annat överenskommits!

NO SHOW
Ibland hittar du information (oftast i samband med workshops) om fakturering vid No Show. Det betyder att ifall du anmält dej, men inte dyker upp, så faktureras du 50% av kursavgiften i efterhand. Detta för att understryka vikten av bindande anmälan och att du behöver meddela mej ifall du vill annullera din plats, inte bara låta bli att komma – i synnerhet om antal platser är begränsat och reservlista finns.
Vid plötslig sjukdom eller motsvarande är det såklart självklart att du inte faktureras!

EGET ANSVAR
Meddela mej om du har några skador eller annat (som graviditet) som kan påverka din träning, men du ansvarar för din egen kropp och handlingar. Du behöver ha en egen försäkring, då du inte omfattas av mina försäkringar.

✉ ninasyogiska@gmail.com