PRAKTISK INFO

Under en kundaliniyogaklass ryms alla delar av yogan in, vi rör på vår fysiska kropp, vi andas, vi mediterar, vi håller fokuspunkter, vi använder oss av ljud och mantran. Vi lär oss om livet, oss själva och andra. Att vara yogi är att vara närvarande i livet.

Varje klass består av en kriya (en serie av rörelser och positioner) med ett visst syfte, en lång avslappning och en avslutande meditation.

När du kommer till en klass packar du med din yogamatta, en filt och gärna en kudde (för bekvämare sittställning). Se till att ha följsamma kläder och något varmt att ta på dig ifall du blir frusen under meditation och avslappning.


Informationen nedan gäller för deltagande i klasserna i Hopsala byagård i Kronoby. Deltar du i mina klasser på yogastudion Syvyys, så gäller studions villkor, liksom när du kommer på yoga i Arbis och Medborgarinstitutens regi.


BETALNINGSINFORMATION
➤ Faktura, PayPal, kontant, kort, kontogirering, motionssedlar (TYKY, Smartum och ePassi)
➤ Studerande? Arbetslös? Vårdledig? –20% (gäller enbart yoga, inte yogamassage eller personlig yogavägledning)
Kvitto fås alltid mot begäran

Vid betalning till konto gäller:
FI05 4055 0010 6731 80 / Nina Åbrandt


Obs!

VILLKOR VID KÖP AV KURS I BYAGÅRDEN
Vårterminen 2020 – du anmäler dig och betalar för en kurs på förhand. Kan du inte delta pga sjukdom (du behöver då meddela mig innan klassen) är din investering innestående. Vid annan frånvaro gäller inte innestående.
Ifall du bara vill/kan delta enstaka gånger kan du göra det i mån av plats, priset är då 15€/klass.

NO SHOW
Ibland hittar du information (oftast i samband med workshops) om fakturering vid No Show. Det betyder att ifall du anmält dig, men inte dyker upp, så faktureras du 50% av kursavgiften i efterhand. Detta för att understryka vikten av bindande anmälan och att du behöver meddela mig ifall du vill annullera din plats, inte bara låta bli att komma – i synnerhet om antal platser är begränsat och reservlista finns.
Vid plötslig sjukdom eller motsvarande är det såklart självklart att du inte faktureras!

EGET ANSVAR
Meddela mig om du har några skador eller annat (som graviditet) som kan påverka din träning, men du ansvarar för din egen kropp och handlingar. Du behöver ha en egen försäkring, då du inte omfattas av mina försäkringar.


Köpvillkor och GPDR


KONTAKT
✉ ninasyogiska@gmail.com / Bergs väg 4, 68500 Kronoby, FINLAND
✆ 044 2577568 (vardagar/dagtid)