PRAKTISK INFO

Under en yogaklass ryms alla delar av yogan in, vi rör på vår fysiska kropp, vi andas, vi mediterar, vi håller fokuspunkter, vi använder oss av ljud och mantran. Vi lär oss om livet, oss själva och andra. Att vara yogi är att vara närvarande i livet.

Varje klass består av en kriya (en serie av rörelser och positioner) med ett visst syfte, en lång avslappning och en avslutande meditation.

När du kommer till en klass packar du med din yogamatta, en filt och gärna en kudde (för bekvämare sittställning). Se till att ha följsamma kläder och något varmt att ta på dig ifall du blir frusen under meditation och avslappning.


Informationen nedan gäller för deltagande i klasserna i Hopsala byagård i Kronoby. Deltar du i mina klasser på annan plats eller i någon annans regi gäller det specifika tillfällets villkor.


BETALNINGSINFORMATION
➤ From. juli 2020 anmälan och betalning via Yogabutiken.
Vad gäller motionssedlar (Smartum, ePassi och TYKY) hittar du ofta en länk i samband med anmälan/köp där du kan välja betalning med motionssedlar.
Kvitto fås alltid mot begäran


Obs!

VILLKOR VID KÖP AV KURS/KLASS/WORKSHOP
Vid köp av yogakurs är anmälan bindande och inte återbetalningsbar. Enbart vid långvarig sjukdom kontaktar du Ninas Yogiska för särskild överenskommelse. Frånvaro från enskilda klasser kompenseras inte.

NO SHOW
Ibland hittar du information (oftast i samband med workshops) om fakturering vid No Show. Det betyder att ifall du anmält dig, men inte dyker upp, så faktureras du 50% av kursavgiften i efterhand. Detta för att understryka vikten av bindande anmälan och att du behöver meddela mig ifall du vill annullera din plats, inte bara låta bli att komma – i synnerhet om antal platser är begränsat och reservlista finns.
Vid plötslig sjukdom är det såklart självklart att du inte faktureras, men du behöver meddela mig innan yogatillfället att du är sjuk!

EGET ANSVAR
Meddela mig om du har några skador eller annat (som graviditet) som kan påverka din träning, men du ansvarar för din egen kropp och handlingar. Du behöver ha en egen försäkring, då du inte omfattas av Ninas Yogiskas försäkringar.


Köpvillkor och GDPR


KONTAKT
✉ ninasyogiska@gmail.com / Bergs väg 4, 68500 Kronoby, FINLAND
✆ 044 2577568 (vardagar/dagtid)