OM NINA

Foto: Antonomia

Jag heter Nina Åbrandt och har haft yogan med mig i snart två decennier. Jag får ibland frågan om varför jag började – jag kan inte riktigt svara på det. Det var inget märkvärdigt, det var något som jag bara skulle göra. Jag testat flera yogaformer, men det var när jag fick uppleva kundaliniyoga, som jag hittade hem.

Ninas Yogiska är mitt lilla yogaföretag där jag bjuder in till möten på yogamattan. Yoga handlar väldigt lite om yttre attribut eller om att nå ner till sina tår. Yoga är att arbeta med sig själv, ta hand om sig själv och träffa medmänniskor som gör detsamma. Min intention med Ninas Yogiska är just det – möten. Mötet med dig själv och mötet med andra yogisar.

Jag tror på att integrera yogan i vardagen och jag strävar efter att i mina yogaklasser inspirera och boosta dig att upprätthålla din egen yoga hemmavid. Jag unnar alla upplevelsen av yogans och meditationens kraft!

Jag är internationellt certifierad (500h) kundaliniyoga och -meditationslärare med erfarenhet och utbildning även inom ashtanga-, hatha- och yinyogan. Gått fördjupningsutbildningar i kundaliniyogans terapeutiska aspekter, med intentionen att ännu bättre kunna dela med mig av yogans fantastiskt användbara tekniker. Jämsides med yogan arbetar jag också med healing. Jag är även certifierad Stark genom klimakteriet-coach.

Våren 2019 utkom min bok yoga hjärta livet, en personlig bok om yoga och meditation.
I september 2020 utkom min andra bok, en yogamanual om Yoga för högkänsliga, samtidigt som jag lanserade ett helt koncept kring högkänslighet. Sensommaren 2021 utkom min senaste bok Vardag och bliss : kvinnan, livet och yogan, om yoga och livsstil för kvinnor.

Hjärtans välkommen till min yogasfär!

✉ ninasyogiska@gmail.com