OM

Jag heter Nina Åbrandt och har haft yogan med mig i sexton år. Jag får ibland frågan om varför jag började – jag kan inte riktigt svara på det. Det var inget märkvärdigt, det var något som jag bara skulle göra. Jag testat flera yogaformer, men det var när jag fick uppleva Kundaliniyoga, som jag hittade hem.

Ninas Yogiska är mitt lilla yogaföretag där jag bjuder in till möten på yogamattan. Yoga handlar väldigt lite om yttre attribut eller om att nå ner till sina tår. Yoga är att arbeta med sig själv, ta hand om sig själv och träffa medmänniskor som gör detsamma. Min intention med Ninas Yogiska är just det – möten. Mötet med dig själv och mötet med andra yogisar.

Jag tror på att integrera yogan i vardagen och jag strävar efter att i mina yogaklasser inspirera och boosta dig att upprätthålla din egen yoga hemmavid. Jag unnar dig upplevelsen av yogans och meditationens kraft!

Jag är internationellt certifierad Kundaliniyoga och -meditationslärare Steg 1 enligt KRI och har påbörjat Steg 2, som sträcker sig över flera år, samt gått initial fördjupning i Kundaliniyogans terapeutiska aspekter, med intentionen att ännu bättre kunna dela med mig av yogans fantastiskt användbara tekniker.

Våren 2019 utkom min bok yoga hjärta livet, en personlig bok om yoga och meditation!

Hjärtans välkommen till min yogasfär!

✉ ninasyogiska@gmail.com