OM

IMG_20180719_112126_339

Jag heter Nina Åbrandt och har haft yogan med mej i femton år. Jag får ibland frågan om varför jag började – jag kan inte riktigt svara på det. Det var inget märkvärdigt, det var något som jag bara skulle göra. Jag testat flera yogaformer, men det var när jag fick uppleva Kundaliniyoga, som jag hittade hem.

Ninas Yogiska är mitt lilla yogaföretag där jag bjuder in till möten på yogamattan. Yoga handlar väldigt lite om yttre attribut eller om att nå ner till sina tår. Yoga är att arbeta med sig själv, ta hand om sig själv och träffa medmänniskor som gör detsamma. Min intention med Ninas Yogiska är just det – möten. Möten med dej själv och möten med andra yogisar. Det kallas Sangat, en sfär med likasinnade.

Jag tror på att integrera yogan i vardagen och jag strävar efter att i mina yogaklasser inspirera och boosta dej att upprätthålla din egen yoga hemmavid. Jag unnar dej upplevelsen av yogans och meditationens kraft!

Jag är internationellt certifierad Kundaliniyoga och -meditationslärare Steg 1 enligt KRI och har påbörjat Steg 2, som sträcker sig över flera år. Just nu fördjupar jag mej också i Kundaliniyogans Terapeutiska aspekt, med intentionen att ännu bättre kunna dela med mej av yogans fantastiskt användbara tekniker.

Innerligt välkommen på klasser, workshops, yogaterapi och healingmassage!

✉ ninasyogiska@gmail.com