YOGA FÖR HÖGKÄNSLIGA

Yoga för högkänsliga är en yogamanual för livet!

Det är tack vare yogan och meditationen, som jag börjat lära känna mig själv och hur jag fungerar på ett djupare plan. När jag insåg på vilket sätt yogan har hjälpt mig, väcktes också idén att sammanställa ett material för dig som kan känna igen dig i högkänslighet, men också för dig som har eller möter högkänsliga i din vardag – och kanske också som en liten navigationskarta för dig som arbetar som yogalärare.

Yoga för högkänsliga är både en personlig reflektion kring högkänslighet och hur yogan gjort det lättare för mig att förhålla mig till personlighetsdraget och en manual, som tillhandahåller en samling yogiska verktyg, särskilt utvalda för den högkänsliga – andningsövningar, yogapass och meditationer.


YOGA FÖR HÖGKÄNSLIGA
Nina Åbrandt, 2020
A4-format. 52 sidor. Spiralbunden.

PRIS: 28 euro + porto


Manualen trycks enbart baserad på förhandsbeställningar, vill du ha ett eget exemplar behöver du beställa senast 6.9.2020! Manualen postas till dig 21.9.2020.

Förhandsbeställningen är nu avslutad, men en nedladdningsbar version lanseras ännu i höst!

TUSEN TACK FÖR ALLA BESTÄLLNINGAR!


Ta en titt på innehållet!


Du kan också redan nu köpa onlinekursen Yoga för högkänsliga, som blir tillgänglig tisdagen den 22.9, med inspelade yogapass, meditationer, föreläsning och nedladdningsbart material. Läs mer här!


Har du frågor är du välkommen att maila till ninasyogiska@gmail.com