YOGA FÖR HÖGKÄNSLIGA

Yoga för högkänsliga är en yogamanual för livet!

Det är tack vare yogan och meditationen, som jag börjat lära känna mig själv och hur jag fungerar på ett djupare plan. När jag insåg på vilket sätt yogan har hjälpt mig, väcktes också idén att sammanställa ett material för dig som kan känna igen dig i högkänslighet, men också för dig som har eller möter högkänsliga i din vardag – och kanske också som en liten navigationskarta för dig som arbetar som yogalärare.

Yoga för högkänsliga är både en personlig reflektion kring högkänslighet och hur yogan gjort det lättare för mig att förhålla mig till personlighetsdraget och en manual, som tillhandahåller en samling yogiska verktyg, särskilt utvalda för den högkänsliga – andningsövningar, yogapass och meditationer.

Ta en titt på innehållet!


Utgåvor

Tryckt yogamanual
Spiralbunden. A4-format. 52 sidor.
Pris: 28 euro + porto
Slutsåld!

Nedladdningsbar PDF
A4-format. 52 sidor.
Pris: 15 euro (1 nedladdning)


ONLINEKURS

Du kan också köpa onlinekursen Yoga för högkänsliga med inspelade yogapass, meditationer, föreläsning och nedladdningsbart material.


Har du frågor är du välkommen att maila till ninasyogiska@gmail.com