BOKINFORMATION

Med en fot i yogans filosofi och den andra stadigt förankrad i den österbottniska myllan är yoga hjärta livet en chosefri betraktelse av livets vindlingar, yogans bärighet och meditationens kraft. En ögonblicksbild av hur det är att leva yoga idag.


Som en pärla – liten i sitt omfång men så stor och skimrande! Ninas ord, personliga berättelser, kloka och samtidigt så enkla beskrivningar av detta rika som är yogan. En bok att ta till sig, både för den som är ny till yogan och längtar efter att få lära sig det där lilla som skapar förändring i livet, utan att det kostar på för mycket – och för den som redan har en djup egen relation till yogan men som längtar efter inspiration och att få ta del av det som är så bekant, men med ny, vaken blick. Ja, detta är en pärla!”

– Viveka Pasquier, Kundaliniyogalärare

Nina Åbrandt är yogini sedan sexton år, utbildad och verksam som kundaliniyoga- och meditationslärare. Brinner för yoga mitt i livet och i synnerhet för den yoga som skapar en skönare vardag. Bor i Kronoby, är gift och har en dotter. yoga hjärta livet är hennes första bok.


Utdrag ur boken

BOKINFORMATION

ISBN: 978-952-94-1935-7
Utgiven på eget förlag, Ninas Yogiska, 2019
Fotograf: Alexandra Sandbäck, Soulmama Arts
Antal sidor: 118
Pris: €22 [SLUTSÅLD]

E-bok
Utgiven 18.1.2020
ISBN: 9789528020936
Utgivare: Books on Demand
Riktpris: €9,49


✉ ninasyogiska@gmail.com