Yoga för kvinnor (Onlinekurs)

40.00 

Kategorier: ,

Beskrivning

Yoga för kvinnor är så mycket mer än hormonfokus, för mig är det alla feminina aspekter i enda stor omfamning! Under fyra tisdagskvällar ses vi över Zoom för att verkligen gotta oss i all the juiciness vi har inom oss!

Vi går rakt in i kärnan med fantastiska yogapass kring självkärlek, radiance & grace, gränssättande och sinnesro. Du kommer få tona din vagusnerv, massera ditt lymfsystem, andas rakt in i själen och etablera djupare kontakt med allt det du är som kvinna.

Det är faktiskt så att jag knappt kan vänta tills den 9 mars då vi kör igång!
Jag vågar liksom nästan påstå att med dessa fyra klasser i systemet kommer du möta våren med förnyad förståelse kring dig själv och dina behov ❤

…och är du man och bara känner att jag vill lära mig mera och odla mina feminina aspekter (oavsett kön är vi en förening av feminint och maskulint, YinYang) är du mer än välkommen!

Datum & tid
Tisdagar kl. 19.00-20.30 (bor du i Sverige/Norge gäller kl. 18.00)
9 mars
16 mars
23 mars
30 mars

Pris
40€

Spara bekräftelsen du får till din e-post efter betalning,
den innehåller Zoomlänk och lösenord!


Varje klass spelas in och du får länk till inspelningen, som finns tillgänglig i ett par dagar (du kan även ladda ner den), senast dagen efter.


Vill du betala med motionsförmåner (tillsvidare tar jag emot Smartum, ePassi och TYKY) mailar du ninasyogiska@gmail.com.