Aad Such Meditation 2,5 h

15.00 

Kategorier: ,

Beskrivning

Varmt välkommen till en djupgående meditationsupplevelse
Årets sista datum: 12 december

Aad Such-meditationen i 2,5 timmar

Maja Tellegård

Denna meditation har varit med mig under närmare 20 år och varje gång jag gör den fördjupas upplevelsen. Jag gjorde den igen alldeles nyss under en del av en Yogaterapi-utbildning och än en gång slog det mig hur enormt kraftfull den är och hur jag längtar efter att göra den oftare. Så nu är beslutet fattat att göra den en gång i månaden minst och jag vill härmed bjuda in dig att göra den tillsammans med mig! Vi kommer meditera den första söndagen i varje månad under en tid framöver, och du är så innerligt välkommen att dela detta utforskande med mig. Du hakar på alla tillfällen eller bestämmer dig en gång i taget.

Ad Such-meditationen arbetar på så oändligt många nivåer och berör oss alla på olika sätt. Dess huvudsakliga effekt är att vi genom mantrat närmar oss det som är sant inom oss och i vårt sätt att se på värden. Vi tonar och stärker vårt neutrala sinne så vi kan ha tillgång till vår djupa kunskap bortom rädslor och tyckanden. Vi gör oss stabilare i oss själva så vi kan lyssna bortom orden till det som levereras utifrån och se igenom de inre röster som ofta inte är stödjande utan vilar på tidiga präglingar och åsikter utifrån. Meditationen stöttar oss att skifta vår frekvens så ingen kan ljuga för oss utan att vi blir medvetna om det, för vi hör sanningen. Den öppnar för vår sensitivitet så vi kan förnimma vad som inte längre fungerar för oss, och vad vi behöver göra för att ändra detta.

Vi stärker också vårt nervsystem, vilket jag upplevde stark när symtomen av min dåvarande whiplashskada helt försvann efter min första upplevelse av meditationen. Vid konflikter kan vi se varifrån de mynnar, hur de verkar just nu och vilken väg vi behöver gå för att lösa upp dem. Denna meditation ser över våra affärer och fixar till livet i stort och smått. Den är i sanning värd all ansträngning.

Mantrat vi använder är:
Aad Such, Jugad Such, Haibee Such, Nanak Hosee Bhee Such
Översättning:
Du var sann I början, sann genom alla tider, är sann nu och kommer alltid att förbli sann.
Genom att förverkliga detta blir vi fria.

DATUM & TID
Online via Zoom
12 december

kl. 9.00-12.00 (svensk tid)
kl. 10.00-13.00 (finsk tid)

UTFÖRANDE

Vi gör en kort uppvärmning för att stötta vårt sittande, instruerar meditationen och sen sätter vi igång. En kortare vila kommer efteråt. Alla som är sugna på en längre meditationsupplevelse är välkomna och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. Alla gör utifrån sin egen förmåga och motivation.

KOSTNAD
15 euro

LÄRARE
Maja Tellegård
Kontakt vid frågor: maja@kundaliniyogainstitutet.se