Yoga våren 2021

Ett nytt år. Så mycket vi inte vet något om, men genom att underhålla relationen till oss själva skapar vi också en skönare relation gentemot andra och världen. Yoga och meditation är hållbara verktyg som finns för oss att använda, gärna varje dag. Mitt bidrag denna vår för att inspirera dig att göra just det, yoga varje dag, är ett gäng kortkurser och workshops, som jag hoppas ska fungera både som inspiration och boost i din egen yogapraktik. Du är innerligt välkommen med!

Ifall länken till anmälan inte fungerar betyder det att anmälan inte ännu är tillgänglig – jag uppdaterar när anmälan öppnar.
En del kurser är hybridkurser där liten grupp är på plats i yogarummet, medan resten deltar via Zoom. Närmare information när du klickar in dig på anmälan.


Morgonmeditation en gång i veckan!
Kostnadsfritt | Datum och anmälan för Zoomlänk här!


brown dreamcatcher

WORKSHOP
Yinyoga för hormonbalans
@Kronoby MI
7.4 kl. 18.30-20.30

Stress är en av de största bovarna när det kommer till obalanser i vårt hormonsystem. I sig är stress en nödvändig reaktion för vår överlevnad, men ett samhälle som surrar 24/7 tar inte hänsyn till våra grundläggande behov av naturens cykler och återhämtning.

Anmälan här!


KORTKURS
Skönare relationer
@Jakobstads Arbis / Zoom
start 8.4 kl. 17.20-18.50 (3 klasser)

Den viktigaste relationen du har är till dig själv – genom tillåtande yoga får du vårda den, något som sedan automatiskt spiller över på andra relationer i ditt liv.

Anmälan här!


DROP IN
Naturnära yoga
@Utomhus
start 27.4 kl. 18.00 – ca. 19.30
Fler tillfällen kommer kontinuerligt under hela våren!

Naturnära yoga är precis vad det låter som. Vi klär oss i enlighet med vädret och räds inte att det kanske inte är den varmaste, soligaste kvällen. Är det en kyligare dag så anpassar jag yogan så att vi håller värmen!

Anmälan via yogabutiken!


WORKSHOP
Vårskrik och detox
@Nykarleby Arbis / Zoom
28.4 kl. 18.30-20.30

Yoga, frigörande dans och smarta lifehacks för att detoxa ut vinterns rester för gott! Intentionen är att få inspiration och livslust att spira via yogans rörelser. 

Anmälan till liveklass här!
Anmälan till deltagande via Zoom här!


WORKSHOP
Vårskrik och detox
@Jakobstads Arbis / Zoom
6.5 kl. 18.30-20.30

En workshop för nystart och glädje med yoga, frigörande dans och smarta lifehacks för att detoxa ut vinterns rester för gott!

Anmälan här!


brown dreamcatcher

WORKSHOP
Rörlighet och närvaro utomhus
@Kronoby MI
18.5 kl. 19.00-20.30 i Kronoby
20.5 kl. 19.00-20.30 i Nedervetil
25.5 kl. 19.00-20.30 i Terjärv

En kväll utomhus med rörelser för både kropp och själ! Vi vandrar och gör rörlighetsövningar för hela kroppen där varje del och led tas omhand. Andningsövningar som stärker både lungorna och nervsystemet.

Anmälan genom klick på respektive ort överst i infon!


SOMMARKURS
Sommarflöde
@Jakobstads Arbis / Zoom
start 1.6 kl. 18.30-20.00 (5 klasser)

Sommaryogan sträcker ut din ryggrad, stärker höftpartiet och skapar öppenhet i bröstkorgen – vi skapar flöde i kroppens energisystem! Dynamisk, men tillåtande yoga, som passar dig som yogat lite tidigare.

Anmälan här!


brown dreamcatcher

SOMMARYOGA
Sommarflöde
@Kronoby MI
start 3.6 kl. 19.00-20.30 (5 klasser)

Sommaryogan sträcker ut ryggraden, stärker höftpartiet och skapar öppenhet i bröstkorgen – vi skapar flöde i kroppens energisystem! Dynamisk, men tillåtande yoga, som passar dig som yogat lite tidigare.

Anmälan här!