Yoga online

Du är hjärtans välkommen med på mina onlineklasser!

Du kan delta precis som du är, men gärna ha någon form av grundinsikt i yogan – eller så kommer du med öppet hjärta för att uppleva vad yoga kan vara för dig!

Jag sänder live via Zoom. När du köper en klass får du via mail en bekräftelse inkl. länk, som du går in via när det är dags för klass.


ANMÄLAN OCH KÖPINFORMATION

VIKTIGT att du anger rätt e-postadress (den du faktiskt använder) i samband med köp. Anger du fel e-postadress kommer inte e-post med Zoomlänk att nå dig!

ANMÄLAN/KÖP
Genom att klicka på köpknappen slussas du till min yogabutik och betalar via PayPal, bekräftelse och Zoomlänk skickas då automatiskt till din angivna e-postadress.

Betalar du med MobilePay får du bekräftelsemail med Zoomlänk senast följande vardag eller senast 1h innan klass.
MobilePay
0442577568 / Nina Åbrandt
Obs! Skriv din e-postadress + klasskod


BOKNINGSBARA KLASSER


Kostnadsfri morgonmeditation en gång i veckan!

Morgonmeditation tisdag 1.12

Vi börjar dagen med en stunds meditation – det enda du behöver är en plats där du kan sätta dig ner och sluta dina ögon! Meditationen kommer väcka dig och bädda för en skönare ton in i dagen.

Kl. 8.00 (kl. 7.00 om du bor i Sverige) (20-30 minuter)

Kostnadsfri! Samma Zoomlänk varje tillfälle, har du deltagit tidigare behöver du inte anmäla dig på nytt ifall du har länken i behåll!

Klasser och workshops online

Yinyoga för tillit, mod, kraft och ljus

Fyra torsdagkvällar. Fyra kvaliteter: tillit, mod, kraft och ljus.
Under dessa kvällar bjuder du in mjukhet inför årets största högtid, en högtid som inte blir sig riktigt lik i år. Månader av ovisshet och ständig anpassning till en ny sorts tillvaro har påverkat oss alla. Jag vill därför lyfta vikten av tillit, mod, kraft och ljus i en svajig värld.
Läs mer här!

Fyra klasser: 26.11, 3.12, 10.12 och 17.12 kl. 19.30-20.30
Pris 35€


Luciayoga

Arrangerad i samarbete med Jakobstads Arbis!
Anmälan senast 10.12.

Vi lyser upp vintermörkret denna fredagskväll i sann Lucia-anda. Du får mjukt yoga och meditera fram värmen i din kropp med intentionen att hitta din egen ljuskraft.

Fredag 11.12 kl. 18.30-20.15
Pris 15€


hand holding prayer beads

Yoga för mod och mirakel

Arrangerad i samarbete med Nykarleby Arbis!

En workshop för ett skönare, friare liv. Yoga, filosofi och meditation kring medvetenhet om vad du redan har, men också vad du kan göra dig av med för att skapa utrymme för det som i sanning gör ditt liv trevligare att vistas i! Småmagisk yoga och djupavslappning bäddar för skönare dagar precis innan jul.

Onsdag 16.12 kl. 18.30-20.15
Pris 10€


Uppdaterar med klasser och workshops regelbundet!