Yoga online

Du är hjärtans välkommen med på mina onlineklasser framöver! Jag kan inte erbjuda något proffsigt och snyggt, men jag kan erbjuda det jag älskar allra mest – att dela med mig av yogan! Dela med mig av verktyg i tider som utmanar och prövar. Dela med mig av det jordnära och prestationsbefriade. Andrum och paus!

Du kan delta precis som du är, men gärna ha någon form av grundinsikt i yogan. Jag väljer klasser som generellt är mjukare och helt enkelt möjliga att undervisa på distans.

Jag kommer sända live via verktyget Zoom, ett smidigt mötesprogram. När du köper en klass får du via mail en länk, som du går in via när det är dags för klass.

Zoom är verkligen ett enkelt verktyg och mina erfarenheter hittills är att det fungerar finfint!
Vid anmälan/köp får du mail med information, men du kan redan nu titta på en kort och informativ instruktionsvideo här.


ANMÄLAN OCH KÖPINFORMATION

VIKTIGT att du ALLTID anger din e-postadress i samband med köp. Anger du fel eller ingen e-postadress kan jag inte skicka dig länken till klassen!

Varje klass kostar 8.00 €, oberoende längd eller variant. Tack för att du stöder! ♥
ANMÄLAN/KÖP senast 1h innan klass!
Du betalar endera med MobilePay eller PayPal.
Du får mail med bekräftelse + länk inom någon timme.

MobilePay
0442577568 / Nina Åbrandt
Obs! Skriv din e-postadress + klasskod

PayPal
Bara klicka på betalningsknappen invid önskad klass.


BOKNINGSBARA KLASSER


KLASSKOD: 3003

Rensa ut på insidan! (75 min) MÅNDAG 30.3 kl. 18.30-19.45 | En kraftfull, djupgående klass där du får ta hand om mörka rum, blockeringar, stress och oro - för att ge plats åt något mjukare och skönare istället. Passar dig som yogat lite tidigare.

€8,00


KLASSKOD: 0204

God Morgon yoga och meditation (60 min) TORSDAG 2.4 kl. 9.00-10.00 | Varsam, mjuk yoga och påfyllande, mumsig meditation. Passar alla yogis, var du än bor och hur du än har det!

€8,00


KLASSKOD: 0504

Kundaliniyoga ♥ Yinyoga (75 min) SÖNDAG 5.4 kl. 19.00-20.15 | Kundaliniyogan står för Yang denna klass, där du får vibrera igång lite energi innan du landar ner i några restorativa yinpositioner. Klassens fokus i sin helhet bäddar för en god nattsömn! Passar alla yogis, var du än bor och hur du än har det.

€8,00

KLASSKOD: 1304

Meditation (60 min) PÅSKANNANDAG 13.4 kl. 17.00-18.00 | Denna klass är meditation rakt igenom. Du kommer få göra ett block meditationer, som skapar en helhet av: 1. Förebygga mental meltdown 2. Fylla på med bra energi 3. Landa ner i meditativ tystnad. Finns inget krav på tidigare meditationserfarenhet, utan detta är verkligen ett tillfälle att nyfiket utforska om meditation kunde vara något för dig - och för dig som mediterar regelbundet är det ett tillfälle att fördjupa dina insikter och upplevelser.

€8,00