Yoga och vandra

Yoga och vandra är ett koncept där vi vandrar tillsammans och väver in både Breathwalk, yoga, meditation och ibland även picnic. Fokus är på att ha roligt tillsammans, njuta av naturen och verkligen möta alla elementen!

Vi kommer vandra på leder som är både längre och kortare. Du klär dig så att du kan röra dig fritt, men också i enlighet med väder och vind. Att det är mulet och kanske lite småtrist väder är inget hinder – enbart om det är riktigt blött och oväder ställer jag in!

Du behöver anmäla dig på förhand (senast 3 h innan!) dels för att säkerställa tillfället blir av, dels för att ingen fysisk betalning är möjlig på plats. Vid eventuell inhibering återbetalas avgiften!

ANMÄLAN OCH KÖPINFORMATION

OBS! ANMÄLAN/KÖP senast 3h innan klass!
Du betalar endera med MobilePay eller PayPal. Tack för att du stöder! ♥
Du får mail med bekräftelse + körbeskrivning inom några timmar eller senast 3 h innan!
Läs noggrant informationen du får i bekräftelsemailet, så att du packar och förbereder dig rätt!

MobilePay
0442577568 / Nina Åbrandt
Obs! Skriv din e-postadress + klasskod

PayPal
Bara klicka på betalknappen invid önskad klass.


KLASSKOD: 0406

Torsdag 4 juni kl. 18.30 Hästö vandringsled, Kronoby. Yoga och vandring i vackra Hästö (nära Hästöskatan). En varierad vandringsled på ca. 6 km med temat ELD. Avsätt 2,5-3h som kommer innehålla både vandring, litet yogapass och meditativa inslag. Klä och sko dig bekvämt. Ingen tidigare erfarenhet av yoga behövs, men du behöver kunna traska obehindrat ♥

€10,00

Följande vandringar (preliminärt):
Ingen anmälan innan närmare information kommer upp!
– Torsdag 11.6 (Mer info snart)