yoga + lunch

yoga + lunch hos Marias Hälsonycklar och café ajna

Lördagförmiddag. Innerlig yoga. Härlig meditation. Väck din kropp, väck dina sinnen. Omfamna allt det magiska du är och besitter. Ja, din yoga denna morgon tar med dig på en resa i din inutivärld, samtidigt som kroppen får öppnas upp och bejakas.

Efter yogan njuter vi tillsammans av smakrik linsgryta, sallad och jättegoda glutenfria semlor på teffmjöl.


Ja, det är receptet för lördagen den 15 februari hos Marias Hälsonycklar och café ajna i Kaitsor – vi hoppas det är ett recept du gärna tar del av, för du är så välkommen!

Du kan komma oavsett yogaerfarenhet, det enda du behöver är kroppen och andetaget, din yogamatta, en filt och kanske en liten kudde för sittbekvämlighet.


DATUM & TID
15.2.2020 kl. 10.00 – ca. 12.30 (inkl. lunch)
PLATS
Marias Hälsonycklar och café ajna, Kaitsor
PRIS
33€
BETALNING
► På förhand till konto: FI7049580010099210 / Marias Hälsonycklar
med meddelande: BRUNCHYOGA
► Kontant på plats (gärna jämna pengar)
Obs! Ingen kortbetalning!


ANMÄLAN

Välkommen med din anmälan! ♥
Du kan anmäla dig ännu på fredag, men ha då med dig att eventuell allergi, vad gäller lunchen, kan vara en utmaning att beakta så nära inpå. Maten är naturligt gluten- och laktosfri!
(Anmälan bindande, No Show* gäller för detta tillfälle.)*) NO SHOW betyder att ifall du anmält dig, men inte dyker upp, så faktureras du 50% av kursavgiften i efterhand. Detta för att understryka vikten av bindande anmälan och att du behöver meddela mig ifall du vill annullera din plats, inte bara låta bli att komma – i synnerhet om antal platser är begränsat och reservlista finns.
Vid plötslig sjukdom eller motsvarande är det såklart självklart att du inte faktureras!