Yoga för högkänsliga – ONLINEKURS

”Det är en fantastisk gåva att vara högkänslig, det är berikande och ger livet så många fler nyanser, men du behöver hitta en väg där inte allt går in under skinnet på dig.”

Yoga för högkänsliga är en onlinekurs för dig som i lugn ro och i din egen takt vill utforska vad yogans tekniker kan göra för dig. På vilket sätt andning, rörelse, meditation och självkännedom kan skapa en skönare balans i känslor, tankar och upplevelser.

Som högkänslig känner, upplever och tänker du mer nyanserat och djupgående. Du tar in och emot mer information än genomsnittet, som sedan ska bearbetas och tas om hand. När du är i balans och mår bra är det en oerhörd gåva, som skänker kreativitet, nyfikenhet och livslust. Men som när det blir för mycket kan skapa grogrund för utmattning och frustration. Yogans tänk och tekniker stärker din självbild och ökar din självkännedom, så att du genererar en djupare förståelse för dina sanna behov och lättare kan surfa i och tillsammans med din högkänslighet.

Länk och lösenord skickas till dig direkt efter köp!

I kursen ingår:
Inspelningar av ett yogapass, en andningmeditation och en yogisk quickfix för dig att använda närhelst du känner och behöver.
En kort föreläsning kring hur yogans tekniker kan stötta och kalibrera din högkänslighet.
En insiktsutforskare, som är utformad så att du med hjälp av några frågeställningar kan få tips på yogiska verktyg och metoder, som du kan göra på yogamattan för att stötta din vardag.
Ett nedladdningsbart kompendium i pdf-format med de väsentligaste hörnstenarna i yoga för högkänsliga.

PRIS
35 euro

Kursavgiften ger dig tillgång till materialet, skyddat bakom lösenord på min hemsida. Du kan närsomhelst och obegränsat antal gånger logga in och ta del av materialet.

KÖP HÄR!


Ninas Yogiska förbehåller sig rätten till ändringar.
Maila ninasyogiska@gmail.com vid frågor.