Vintervila

Kundaliniyinyoga

I en månad som ofta bär med sig många åtaganden och trassliga ljusslingor, kan det vara ovärderligt att stilla sig och låta allt världsligt få vänta en stund. Under två kvällsklasser vaggas du in i kundalini ♡ yinyoga, med intentionen att släppa taget och landa i sann återhämtning. En morgon mediterar vi också tillsammans – en dynamisk meditation för utrensning, som får mynna ut i mantra och kontemplation.

ONLINE via Zoom

Datum & tid

Yogapass: mån 5.12 kl. 18.30 – 19.30
Meditation: ons 14.12 kl. 9.00-9.40
Yogapass: mån 19.12 kl. 18.30-19.30
(-1h för dig i Sverige/Norge)

Pris: 23 €

Vi ses över Zoom alla tillfällen. Allt spelas in och du har tillgång till inspelningarna fram till årets slut.


”Vi har färdats i labyrinter av liv i elva månader för att möta de ögon som ser oss nu. Finalen på året pryds av stjärnor. I fönster möter vi vår egen spegelbild. Vad som än har hänt detta år ligger trettioen vita dagar framför oss. December tar emot med öppna ögon och kompass.

Vad vill vi se denna månad? Hur kan vi förvalta trettioen dagar på vackraste vis? Vilken längtan blickar mot oss i fönstrets spegelbild? Hur kan vi bli mer lika december och ta emot framtiden med öppna ögon och kompass?

Hjälp mig idag att kliva in i december med en känsla av nystart och nyfikenhet. Gör mig generös när jag släpper taget om november och hjälp mig att lita på att jag är redo för att lysa. Låt mig frigöra det som skymmer mina inre skatter.

~ Sofia Sivertsdotter