Vårpigg med Maja!

När vintern småningom börjar lätta sitt grepp om oss möter vi ljuset med öppna armar, eller?! Vårtiden är så mycket mer än ljuset som återvänder. Vi har vinterns något sega energi som sakteliga ska transformeras till vårens krispiga. En övergång som inte alla gånger är självklart lätt.

Oavsett om vårtrötthet är bekant för dig, eller om du sprudlande vänder ansiktet mot solen, är du välkommen att tillsammans med Maja Tellegård utforska och ta del av yogans tekniker i mötespunkten där vinter övergår till vår.

Vi ses online via Zoom denna måndagskväll i medlet av mars och du är varmt, varmt välkommen precis som du är, vare sig du har erfarenhet av yoga eller inte.

DATUM OCH TID
Måndag 15 mars
kl. 18.30 – 20.30
(bor du Sverige/Norge kl. 17.30)

PRIS
35€


Vid anmälan och genomförd betalning skickas automatiskt en bekräftelse till din e-post med Zoomlänk. Kontrollera skräpposten om mailet inte dyker upp!


Maja Tellegård bor i Umeå och har haft yogan i sitt liv i många år och undervisat i över två decennier med värme, djup och stor kunskap. Till vardags driver hon Norrlands Kundaliniyoga Center i centrala Umeå, och Kundaliniyoga Institutet, som erbjuder yogautbildningar i hela Norden. I samband med workshopen kommer Maja också berätta om yogalärarutbildningen som startar i Vasa till hösten. Utbildningen kan du gå för att fördjupa dig i yogan enbart för din egen skull (första året) och om du vill bredda din kunskap ytterligare och lära yogan vidare fortsätter du även andra året. En unik utbildning med fantastiska lärare! ❤