vårflöde och detox

Vill du ha in mera lätthet i ditt system? Känna dig mer vital och fräsch?
Våren kan vara en tid då vi känner oss lite genomskinliga och tröga. Naturen spirar, men kroppen dras ännu med sviterna av vinterhalvåret.

I maj träffas vi fyra kurskvällar för missilskarp yoga och stöttande meditation, krönt med en grön shot, som kickar igång kroppens utrensning och läkning. En verklig yoga detox!
Yogapassen tar hand om kroppens reningssystem och i kombination med din egen, lilla investering på hemmaplan kommer du kunna möta sommaren med mer lyster i både hud och ögon.

För mer bestående och vital effekt anmäler du dig till, och deltar i, alla tillfällena och då ingår ett material, som du arbetar med hemmavid för ytterligare boost. Du kan också droppa in på enstaka klasser, men går då miste om den fullvärdiga, delikata effekten.

I materialet ingår, om du går hela kursen, förutom yoga- och meditationsövningar också tips på enkla, renande inslag i din kost.

Du behöver ha yogat minst en termin någorlunda regelbundet för en skönare upplevelse och för bredare förståelse av teknikerna.

Anmälan
Hel kurs: Bindande förhandsanmälan till hela kursen senast 29.4 (begränsat antal platser). Finns platser kvar när kursstart närmar sig meddelar jag på Facebook och här.
Drop in: Förhandsanmälan nödvändig senast kl.12 samma dag! Invänta bekräftelse per mail/sms för besked om plats finns.

Plats
Hopsala byagård, Backfolkvägen 14, Kronoby
Datum och tid
Onsdagarna 8.5 ; 15.5 ; 22.5 ; 29.5
Kl. 18.30-20.00
Pris
Hel kurs: €45 (€40 arb.lös/vårdledig etc) för hela kursen inkl. grön shot och material
Drop in med anmälan senast kl. 12 samma dag: €15 inkl. grön shot (inget extramaterial)
Har du klippkort? Det går fint, vi omvandlar kurspriset helt eller delvis till kryss!

Lärare
Nina Åbrandt
Kundaliniyoga- och meditationslärare

Varmt välkommen med din anmälan senast måndag 29. april, men vänta inte för länge eftersom antalet platser är begränsat.
Bindande anmälan – har du anmält dig, men ändå inte dyker upp så gäller No Show-avgift, läs mer här.

Anmäl dig här!