VÅRENS KURSER 2020

Varmt välkommen till ytterligare en termin i byagården!
Du förhandsanmäler dig i vanlig ordning (formulär längst ner på sidan) och väntar in bekräftelse inkl. betalningsanvisning till din angivna e-postadress. Anmäl dig i god tid då antalet platser är begränsat.

Information av mer praktisk karaktär (tex. om hur du hittar till byagården och vad du behöver packa med dig) hittar du här!

Vårens kortkurser
Alltid på onsdagar | Alltid klockan 18.30-20.00


Lust och kreativitet -FULLBOKAD-
5.2 | 12.2 | 19.2

Med avstamp i andra chakrats kvaliteter väcker vi kreativitet, nyfikenhet och lust.
Fokus på höftens och sinnets rörlighet.


Skärpa och intuition -FULLBOKAD-
4.3 | 11.3 | 18.3

Som yogi har du tillgång till ett stort antal tekniker för fokus och koncentration. När du kalibrerar och stärker kroppen, i synnerhet ditt nervsystem, breddas din kapacitet och uthållighet avsevärt. Ett balanserat sinne ger dig också lättare tillgång till din intuition, även när livet utmanar och brusar.


Ljud och vibration
1.4 | 8.4 | 15.4

Allt är energi och allt har en specifik vibration. Enligt yogans tänk kan vi påverka vårt mående med hjälp av ljud och mantran. Dessa tre klasser är en inbjudan till din sanna röst, som inte handlar om att kunna sjunga, utan om att på olika sätt höja din egen energifrekvens.


Insikt och utsikt
29.4 | 13.5

Vårens sista kurs blir en resa tillsammans med kundaliniyogans allra mest kraftfulla och smått magiska metoder! Klasser fyllda med överraskningar, som fyller dig med insikter och ger dig en ny utsiktspunkt – från toppen av din fulla kapacitet.


FÖRHANDSANMÄLAN!
Anmäl dig i god tid. Antalet platser begränsat.
Du får bekräftelse inkl. betalningsanvisning till din angivna e-postadress.

Obs! Jag får en del frågor kring annullering!
Du anmäler dig och betalar för en kurs på förhand. Kan du inte delta pga sjukdom är din investering innestående, men då behöver du meddela mig INNAN klassen (mail, DM via Facebook eller sms till 044 2577568).
Är du borta en klass av någon annan anledning gäller fullt pris, precis som i alla andra kurssammanhang. Är du osäker på om du kan/vill delta hela kursen, finns det oftast möjlighet till drop in, priset är då 15€/klass.
Tusen tack att du förstår!


May the long time sun shine upon you,
all love surround you
and the pure light within you guide your way on,
Sat Nam!