Tillsammans ♥

1 workshop + 8 sommarmorgnar
Yoga och meditation med Viveka Pasquier


Workshop via Zoom
Lördag 6 juni
Sverige/Norge: kl. 10.00 – 12.00
Finland: kl. 11.00 – 13.00

Live-meditationer via Facebook
11.6 | 16.6 | 21.6 | 26.6
1.7 | 6.7 | 11.7 | 16.7
Sverige/Norge: kl. 7.30
Finland: kl. 8.30


Kostnad
290 SEK/NOK | 29 EURO


Tillsammans skapar vi den värld vi vill leva i – och det börjar med dig. Med mig. I var och en av oss. Valen du gör idag skapar din morgondag. Och det du gör för dig, det gör du också för mig. Så låt oss alla ta hand om oss. Låt oss alla komma ihåg att vi är länkade. När du är i kärleksfullt agerande mot dig själv, så inkluderar det oss alla.

Dessa tider pushar oss till att tänka till, att öppna våra ögon. Vi påverkas alla av de förändringar som pågår just nu. Hur vill du fortsättningsvis ha det i ditt liv? Hur vill du leva? Vad är viktigt för dig?

Under denna online-workshop sätter vi tillsammans frön för en vaknare, skönare och mer balanserad upplevelse av livet. Tillsammans följs vi under 40 sommardagar åt för att var 5:e dag meditera under 11 minuter tillsammans. Tillsammans möts vi i vår egen Facebookgrupp för inspiration och samvaro.

Så ge dig själv, och därmed oss alla, den bästa presenten – ett sant självomhändertagande! Det behövs så lite för att påbörja något nytt. Och om jag fixar det – ja, då gör du!

Innerligt välkommen på en upplyftande yoga och meditationsboost – tillsammans!


ANMÄLAN

Du anmäler dig genom att betala deltagaravgiften via PayPal. Fyll noggrant i dina kontaktuppgifter så att e-post med bekräftelse, samt länk till Zoom-workshopen och den slutna Facebookgruppen når dig!

När du betalat avgiften skickas bekräftelse till din angivna e-postadress inom några timmar eller senast följande vardag.

Välj den valuta (SEK, NOK eller EUR) som du önskar och klicka på Pay with PayPal.


Tillsammans ♥

Jag vill betala i svenska kronor (SEK)! (Se till att den e-postadress du har kopplad till PayPal är den du också använder, eftersom e-posten med info och länkar skickas till den!)

290,00 Skr


Tillsammans ♥

Jag vill betala i norska kronor (NOK)! (Se till att den e-postadress du har kopplad till PayPal är den du också använder, eftersom e-posten med info och länkar skickas till den!)

290,00 Kr


Tillsammans ♥

Jag vill betala i Euro! (Se till att den e-postadress du har kopplad till PayPal är den du också använder, eftersom e-posten med info och länkar skickas till den!)

€29,00


Vid frågor är du välkommen att maila: ninasyogiska@gmail.com