Stark och sann

Stark och sann är kortkursen där du får vägledning in mot ditt sanna jag. Effektfulla yogapass och verkligt djupgående meditationer, allt i samklang med en dagboksuppgift, som du tar dig an om du vill få ut det lilla extra av detta sammanhang.

Upplever du stagnation?
Känns det som att allting jämt bara upprepas?
Vill du gå vidare, men vet inte hur?
Hur ska jag veta vad som är min sanna röst?
Kan jag lära mig tänka i nya banor?

Ja, det är några av frågorna som du kommer bemöta och belysa under dessa två veckor. Du tilldelas enkla verktyg för vardagen och livet i stort, som hjälper dig att skapa nya banor både i hjärnan och i ditt sätt att hantera livet.

Lite yogaerfarenhet i din ryggsäck gör det lättare för dig att ta till dig teknikerna och tänket, men om du är bekant med holistiskt tänk och/eller mental träning kan du absolut vara med.

DATUM & TID
25 november kl. 19.00-20.30
2 december kl. 19.00-20.30

PLATS
Hopsala byagård

PRIS
24 euro

Antalet platser begränsat och vi följer eventuella nya restriktioner och rekommendationer vad gäller corona. Klasserna kommer tyvärr inte att spelas in, men missar du en klass så får du istället tillgång till någon av mina onlineklasser i höst och vinter!

Anmälan öppnar fredag 23.10 kl. 10.00!


Vill du använda motionsförmåner mailar du så fort som möjligt till ninasyogiska@gmail.com, så ombesörjer jag din anmälan manuellt. Detta med förbehåll att kursen inte är slutsåld när jag hör av dig ❤

Övriga köpvillkor hittar du här.