Sommarnäring

Vi är mitt uppe i en fantastisk början på sommaren, samtidigt som vi fortsätter vara människor och det mänskliga försvinner inte fastän de yttre omständigheterna omfamnar oss med allt det vackra, gröna och soliga.

Jag vill ge dig tre veckor av yogisk näring. Yoga, meditation och lättillgängliga tekniker för bryggan, balkongen eller köksgolvet! Uppmuntran och inspiration att hålla fast vid de holistiska principerna, som stöttar vardagen oavsett om du är på jobbet, har semester eller står mitt i en utmaning av något sätt.

Tre tillfällen online, som alla spelas in och sedan finns tillgängliga bakom inloggning på min hemsida. Du kan delta live via Zoom eller välja att göra klasserna i efterhand om och om igen. Särskilt utvalda och kraftfulla tekniker, som i sig är enkla att göra, men som besitter oerhörd potens och kvalitet.

Intro & morgonmeditation
Torsdag 25 juni kl. 8.30-9.10

Kvällsyoga & meditation
Torsdag 2 juli kl. 19.30-21.00

Morgonyoga & meditation
Onsdag 8 juli kl. 8.30-9.30

Förutom dessa klasser får du kontinuerligt pepp och inspiration via mail, samt lite extra smått på hemsidan.

Din investering för detta är 20 € och du betalar i vanlig ordning via PayPal eller MobilePay, eller så hör du av dig om du har innestående eller önskar betala till konto istället.


ANMÄLAN OCH KÖPINFORMATION

VIKTIGT att du ALLTID anger din e-postadress i samband med köp. Anger du fel eller ingen e-postadress kan jag inte skicka dig länken till klassen! Särskilt viktigt om du betalar via PayPal – den adress du har registrerat dig med där är den adress jag skickar bekräftelse till!

Du får mail med bekräftelse + Zoomlänk inom några timmar eller senast följande vardag.

MobilePay
0442577568 / Nina Åbrandt
Obs! Skriv din e-postadress + NÄRING

PayPal
Bara klicka på betalningsknappen:

SOMMARNÄRING

€20,00