Självkärlek och läkning

En 40-dagars meditation!

Häng med på en 40-dagars meditation, som vi gör tillsammans – var och en på sitt håll. En meditation där vi förädlar den dynamiska och kärleksfulla energin som vill dansa i varje cell och vara närvarande i allt vi gör!

💛 Du gör meditationen 9 minuter varje dag
💛 Du får tillgång till en inspelning av meditationen, som du kan följa om du vill
💛 Du får regelbunden stöttning i olika form (mail och sociala medier)

Varför 40 dagar?

I kundaliniyogan är 40-dagars meditationer en av flera metoder för att arbeta med commitment, att göra något över tid som gör gott för en. Just 40 dagar är den tid det tar att förändra en vana. När du gör en viss meditation (eller ett yogapass) 40 dagar i rad arbetar du dig genom motstånd och blockeringar, som står i vägen för de positiva effekterna. Det handlar också om att bygga upp en tillit till dig själv – veta att du finns där för dig själv och att du gör ditt vackraste för att må bra.

Men jag vet! En del dagar har vi verkligen inte lust att meditera… Men om vi ändå gör det (just do it liksom!) bygger vi både en närmare relation till oss själva OCH vi får en djupare förståelse, och effekt, av meditationen. Den här meditationen, för självkärlek & läkning, är ett supertillfälle att utforska en varje-dag-rutin, som verkligen kan göra skillnad i din energi.

Vi startar den 13 maj och avslutar på Sommarsolståndet och Internationella yogadagen 21 juni!

Denna 40-dagars är nu påbörjad. Nästa blir i höst – du är så välkommen då!