Shaking, Lymfa Flow & Self Love

Shaking, Lymfa Flow & Self Love

Tre klasser med sammanlänkade teman – du kan vara med på en, två eller alla tre!

 • Vi börjar med att utforska Shaking – hur vi bokstavligen skakar liv i oss och får igång alla våra cirkulatoriska system, även det energiska. Klassen kryddas med avslappnande yogapositioner och avrundas med en meditation som hjälper dig hitta inre lugn.
  Shaking & Meditation
  tis 10.8 kl. 19-20.30
 • Den andra klassen ger du ditt lymfsystem odelad uppmärksamhet, både i form av egenmassage och yogapositioner. Klassen kröns av en meditation där andningen är central.
  Lymfa Flow & Meditation
  tis 17.8 kl. 19-20.30
 • Självkärlek är temat för den sista klassen. Du vägleds in i självmedkänsla och uppmuntras ta hand om dig inifrån ut. Stressorer kring dig själv blir synade i sömmarna och intentionen är att de får smälta bort tack vare effektiva yogapositioner och avslutande meditation för självkärlek.
  Self Love & Meditation
  tis 24.8 kl. 19-20.30


PLATS

– Hopsala byagård, Backfolkvägen 12, 68500 Kronoby
– Online hemma hos dig

Du kan välja att delta IRL på en, två eller alla tre klasserna. Anmäler du dig till alla tre klasserna på en gång får du rabatterat pris. Du kan också välja att köpa inspelningar från klasserna, även då får du rabatt om du köper alla tre på samma gång. Inspelningarna skickas till dig dagen efter och är alltså inte livestreamade!

PRISER
– Deltagande IRL (begränsat antal platser):
Enstaka klass: 18 euro
Alla 3 klasser: 45 euro

– Inspelningar (länk+lösenord skickas till din e-post dagen efter varje klass):
Enstaka klass: 12 euro
Alla 3 klasser: 30 euro