MIN BOK

Yoga hjärta livet är en liten, personlig bok om yoga och meditation. En samling texter, som sträcker sig flera år tillbaka och fram till idag. Tankar kring vad yoga är för mig och kan vara för dig. Det är inte en bok som går in på yogans historia eller struktur, det har så många andra duktiga redan skrivit om, däremot är det ett ärligt försök att visa vad yogan kan göra i ett helt vanligt liv och på vilket sätt den kan stötta för en skönare vardag.

Du får också ta del av några personliga favoritmeditationer och mantran, jämsides med lite poesi och annat som ligger mig varmt om hjärtat. Vid min sida har jag haft Alexandra Sandbäck som fotograf – hennes bilder fyller på där mina ord inte räcker till.

Det finns så många böcker om yoga idag med vackra bilder och fokus på positioner och yogapass. Jag ville skriva en annan sorts bok. För mig är det viktigare att förmedla via ord – min obändiga lust att försöka beskriva det som egentligen inte kan förklaras. Jag kan också sakna det enkla, nära och personliga idag, i en tid där allt ska gå fort och tid till eftertanke är nerprioriterat. Min intention är att min bok ska vara något att gå tillbaka till och ge upphov till reflektion, väcka tankar, känslor… ja, väcka något!

KÖPINFORMATION

Jag ger ut boken på eget förlag och distribuerar den själv.
Pris: 22 EURO

Vill du beställa hem boken per post gör det med hjälp av beställningsformuläret nedan och de priser som då gäller är:
25 EURO inkl. porto Finland
290 SEK inkl. porto till Sverige
270 NOK inkl. porto till Norge
(för pris till andra länder kontakta mig via e-post så ordnar vi det)

När jag mottagit din beställning får du betalningsuppgifter till din e-postadress och boken postas genast jag registrerat din betalning!

✉ ninasyogiska@gmail.com