Mellandagsyoga

TT-hallen, Ahlströmsgatan 10, Jakobstad
Måndag 30.12 kl. 18.30-20.15


Välkommen på mellandagsyoga!
En varm kväll med mysig kriya, intentionsritual och Yoga Nidra.

Sankalpa betyder intention och ett löfte gentemot dig själv utformat i samarbete med hjärtat och sinnet. Denna kväll ges du möjligheten att lägga grunden för något nytt och hållbart. Skapa din egen Sankalpa för en tid framöver. Vad önskar du? Vart är du på väg?

Du får göra en av kundaliniyogans många kriyor (pass) för utrensning och upplyftande, samt njuta av Yoga Nidra, en djupavslappnande meditation med de vackraste intentioner.

Kvällen passar alla oavsett yogaerfarenhet!
Ta med din yogamatta och en filt!
Pris: 15 €

Efteråt är du välkommen att stanna kvar över en mugg yogité med något smått och gott till. Tack till Suomen Kundaliinijoogayhdistys, som bjuder på denna After Yoga!

Varmt, varmt välkommen!

ANMÄLAN!

FULLBOKAT! ♥
Du kan ändå anmäla dig till reservlistan, så får du sms om plats öppnar upp!No Show gäller för denna workshop, dvs. ifall du anmält dig, men inte dyker upp, så faktureras du 50% av kursavgiften i efterhand. Detta för att understryka vikten av bindande anmälan och att du behöver meddela mig ifall du vill annullera din plats, inte bara låta bli att komma – i synnerhet om antal platser är begränsat och reservlista finns.
Vid plötslig sjukdom eller motsvarande är det såklart självklart att du inte faktureras!