MEDITATION OCH NÄRVARO

Meditation_ljus

”Tystnaden hör sinnet och hjärtat till. Den uppstår inte från något särskilt ställe och därför kan du, med ett tyst inre, prata eller handla utan att någonsin röra dig från här och nu. Så fort vi har förvirrat oss bort från ögonblicket, har vi ett inre fullt av ljud och brus, medan ett inre som är närvarande, vaket och fullt närvarande i det här ögonblicket redan uttrycker tystnad. Det är i den tystnaden som världen talar direkt till oss.”

Välkommen till Marias Nycklar i Kaitsor, den vackra, lugna oasen alldeles bredvid den bullrande riksåttan! Sådär som meditationen också är – stillheten mitt i livet och vardagen.

Denna januariförmiddag får du utforska ditt sinne och hur du kan hitta vägar in i meditation, trots stökig tillvaro och känslan att livet snurrar för fort. Via fysiska rörelser och dynamik i andningen kommer du åt bromspedalen i ditt system och bäddar för mer kvalitativ avslappning. Du får också bekanta dej med några av Kundaliniyogans mantran, som med sin högkvalitativa frekvens kommer åt din kapacitet till förändring och riktning mot det du vill ha i ditt liv för att må bra. Som avslutning njuter du av en både god och närvarospäckad c h o k l a d m e d i t a t i o n.

Workshopen passar dej som i någon mån yogat tidigare. Du tar med din yogamatta, sköna kläder att röra dej i, en filt och kanske också en liten kudde så att du kan sitta bekvämt.
Varmt välkommen!


cafeajna_logo

 

Efteråt kan du gärna avsätta tid att besöka Café Ajna i samma byggnad, som erbjuder vegansk, ekologisk sopplunch och go’fika!

 

 


PLATS
Marias Nycklar, Kaitsor

DATUM OCH TID
Lördag 26. januari kl. 10:00-12:00

PRIS
20 € (15€ studerande/arbetslös/vårdledig)
Betalning med Smartum, Tyky och ePassi också möjlig.

Lärare: Nina Åbrandt, Kundaliniyoga- och meditationslärare

Antalet platser begränsat. Anmälan via formuläret senast 24. januari
Anmälan är bindande – vid No Show debiteras avgiften per faktura i efterhand.

-Med reservation för ändringar-


ANMÄLAN


Citatet överst från boken Meditation från början av Steve Hagen.