Led dig själv

Bild: Antonomia

Ditt inre ledarskap

Tycker du det är svårt att hålla fast vid dig själv? Ta dig själv på allvar? Stå upp för det som är viktigt för dig? Ta ton? Känns det främmande att vara den som visar väg? Tar ut riktningen? Håller takten när annat och andra spretar? Ja, jag kunde ställa fler frågor, men jag stoppar där.

Oavsett vad du jobbar med eller gör i ditt liv är ledarskap en avgörande faktor för att du ska kunna känna dig trygg och stabil. Att vara ledare betyder att visa vägen, inte att gå bakom med en piska. Det gäller både om du i ditt arbete har förmansuppgifter eller när du leder dig själv i livet på olika sätt.

Workshopen

Led dig själv är en workshop med det inre ledarskapet i fokus. Det är ett tillfälle för dig att locka fram skärpan i dig, fila på intuitionen och göra den inre rösten hörd.

Inre ledarskap är att vara autentisk och en direkt följd av att du landat i den du är – du vet vem du är, du känner dig själv och du står stadig i dina värderingar.

Under workshopen benar vi ut vad inre ledarskap är och på vilket sätt du har nytta av det både privat och professionellt. Med hjälp av reflektion och övningar plockar du ner insikterna i dig själv.

Yoga och meditation

Allt det teoretiska får sedan silas genom yogafiltret (och ja, absolut ska du vara med även om du inte är det minsta bekant med yoga och meditation sedan tidigare!). Du välkomnas in i en värld där kroppen och andetaget används som redskap för att komma i närmare kontakt med intuitionen och känslorna.

När det kommer till att utveckla sitt inre ledarskap handlar mycket också om att kliva ut ur sin comfort zone och expandera sinnena! Utveckling och förändring sker när vi steppar ut i det okända och släpper på kontrollens strama tyglar.

Väckte frågorna i första stycket din nyfikenhet är Led dig själv ämnat för dig! Varmt välkommen på en kväll med nya insikter, spännande meditation och delikat yoga!


När? Var? Hur? Pris?

Tisdagen den 25 oktober kl. 18.30 – 20.30 i Hopsala byagård

Du packar med en yogamatta (eller motsvarande), filt och gärna en liten kudde så sitter du bekvämare. Kryddigt yogité finns, men ta gärna med din egen mugg!

Pris: 23 euro


► Anmälan bindande. Vid eventuell sjukdom meddelar du mig INNAN workshopen – din investering kan du använda för klass/workshop vid annat tillfälle.