IMMUNFÖRSVARET OCH MAGEN

IMG_0480

Under två kortkurser djupdyker vi i och yogar kring immunförsvaret och matsmältningen. Två skilda teman, men som ändå hänger väldigt tajt ihop. Du kan välja att gå en av kurserna, eller genast anmäla dej till bägge och få rabatterat pris.


Kurs 1 – start tisdagen den 29. januari!
STÄRK DITT IMMUNFÖRSVAR

Stärk ditt immunförsvar inför Vabruari! Vintertider för inte sällan med sig bacillusker och influensor. Under denna kortkurs använder vi Kundaliniyogans tekniker och tänk, som på olika sätt bygger upp vår motståndskraft. Kriyorna (yogapassen) gynnar kroppens energiresurs och immunförsvar, och de passar alla kroppar och åldrar! Djupavslappning och meditationstekniker boostar temat ytterligare.


Kurs 2 – start tisdagen den 12. mars!
STÄRK DIN MAGE

En fungerande matsmältning är en förutsättning för vårt välmående. Vår mage härbärgerar också stor del av vårt immunförsvar och, inte minst med yogiska ögon sett, vår inte glöd, drivet som för oss framåt i livet. Under tre kvällar gör vi kriyor (yogapass), som gynnar rent konkret matsmältningen, men som också stärker livskraften i oss. Varje kväll avslutas med djupavslappning och en liten meditation, som även den syftar till magtraktens förnöjsamhet.


Du behöver inte ha yogat innan för att kunna delta, men viss insikt i yogatänk breddar din upplevelse och effekten av yogapassen.

PLATS
Såka byagård, Gamla Skrabbvägen 12, 67500 Karleby

DATUM OCH TID
Kurs 1: 29.1, 5.2, 12.2 kl. 18:00-19:30
Kurs 2: 12.3, 19.3, 26.3 kl. 18:00-19:30

PRIS
35€ / kurs eller 60€ för bägge kurserna tillsammans (för att få rabatterat pris behöver du anmäla dej till bägge kurserna på samma gång).
Tyky, Smartum och ePassi kan även användas som betalning.

Lärare: Nina Åbrandt, Kundaliniyoga- och meditationslärare

Välkommen med din anmälan via formuläret nedan!
Anmälan är bindande – vid No Show debiteras avgiften per faktura i efterhand.

-Med reservation för ändringar-


ANMÄLAN