HÖSTENS KURSER 2019

Höstterminen 2019 består av fem kortkurser á tre klasser. Varje block med eget tema och intention. Att gå djupare in i ett tema bäddar för en djupare upplevelse och effekt av yogan, och väljer du att ta med dig passet och meditationen vi gör varje vecka -och göra dem hemma- så kommer du när höstterminen är slut att ha så mycket mer närvaro och styrka i din kropp och ditt system!

Plats: Hopsala byagård, Kronoby
Onsdagar kl. 18.30-20.00 (se exakta datum under resp. kurs)

Du anmäler dig till varje enskild kurs och får då tillgång till bredare material, bla. online.
OBS! Bara om platser finns kan du droppa in.
Läs mer längst ner på sidan!


[FULLBOKAD!]
Intro – hitta dig själv i yogan!
7, 14 och 21. augusti kl. 18.30-20.00
Kurs både för dig som är alldeles ny i yogan och för dig som redan yogat länge.
Vi förenar det nyfiket nya, med det erfarna och tillsammans utforskar vi allt från grundteknikerna till det mer djupgående. Så verkligen, har du inte yogat tidigare men vill börja på, dessa yogakvällar är för dig! Och har du yogat tidigare kommer du få möta det redan bekanta i yogan på ett nytt, mer djupgående sätt.


[FULLBOKAD!]
Hjärtslag
4, 11 och 18. september kl. 18.30-20.00
Hjärtat, bröstkorgen och ryggen!
Vi yogar genom kroppen, vi mediterar mjukt och kikar på hur hjärtats både fysiska- och subtila kvaliteter påverkar oss, och hur vi kan öppna upp för större självkärlek, acceptans och vänlighet. En kurs för alla och kanske speciellt för dig, som upplever en tyngd i bröstkorgen eller behöver stöttning i en utmanande vardag.


Immunkraft
2, 9 och 16. oktober kl. 18.30-20.00
När sommarens energi sakteliga klingar av och höstmörkret mer eller mindre kryper in under skinnet på oss, kan vi ta till yogans tekniker för upplyftande. Våra kriyor och meditationer höjer motståndskraften och energinivån, inte bara vad gäller virusattacker, utan också när livet prövar oss. Immunkraft är en kurs, som bäddar för stabilitet och skön power!


Glödljus
30. oktober, 6 och 20. november (obs! ingen yoga 13. november) kl. 18.30-20.00
Det inre ljuset. Vad är det? Under tre kurskvällar boostar vi vår inre glöd. Drivet, lusten och bränslet, som tar oss dit hjärtat och drömmarna vill. En lustfylld resa där vi utmanar kroppen alldeles lagom, svettas med glädje i våra kriyor och låter allt mojna i återhämtande meditationer. Ett kursblock, som alla borde få tillgång till med jämna mellanrum!


Sömnkvalitet
4, 11 och 18. december kl. 18.30-20.00
Vi prutar allt mer på sömnen, med sämre livskvalitet som följd. En del saker rår vi såklart inte på, men mycket kan vi påverka och under dessa kurskvällar gräver vi i yogans skattkammare för bättre sömn, kvalitetsvila och återhämtning. Du är inte bara värd bättre sömn, du är värd en tillvaro där din alldeles egna rytm får råda – den här kursen hjälper dig på vägen mot just ditt optimala dygn.


Varmt välkommen på höstens yoga!

Du anmäler dig och köper kurserna via länken här nedanför.
Var uppmärksam på att du enbart kan välja det reducerade priset om du är arbetssökande, föräldra-/vårdledig, studerande eller pensionär.
Enbart vid drop in (€15/klass) kan du betala kontant eller med kort, men ha med dig att plats kan vara begränsat ifall kursen/kurserna är fullbokad/e.
Har du kvar på ditt klippkort justerar jag det i kurspriset!
Antalet platser är begränsat och platserna fylls i anmälningsordning.


Beställningsvillkor och GPDR