HÖSTENS KURSER 2019

Höstterminen 2019 består av fem kortkurser á tre klasser. Varje block med eget tema och intention. Att gå djupare in i ett tema bäddar för en djupare upplevelse och effekt av yogan, och väljer du att ta med dig passet och meditationen vi gör varje vecka -och göra dem hemma- så kommer du när höstterminen är slut att ha så mycket mer närvaro och styrka i din kropp och ditt system!

Plats: Hopsala byagård, Kronoby
Onsdagar kl. 18.30-20.00 (se exakta datum under resp. kurs)

Du anmäler dig och köper kurserna via länken här nedanför.
Var uppmärksam på att du enbart kan välja det reducerade priset om du är arbetssökande, föräldra-/vårdledig, studerande eller pensionär.
Enbart vid drop in (€15/klass) kan du betala kontant eller med kort, men ha med dig att plats kan vara begränsat ifall kursen/kurserna är fullbokad/e.
Antalet platser är begränsat och platserna fylls i anmälningsordning.


Sömnkvalitet
4, 11 och 18. december kl. 18.30-20.00
Vi prutar allt mer på sömnen, med sämre livskvalitet som följd. En del saker rår vi såklart inte på, men mycket kan vi påverka och under dessa kurskvällar gräver vi i yogans skattkammare för bättre sömn, kvalitetsvila och återhämtning. Du är inte bara värd bättre sömn, du är värd en tillvaro där din alldeles egna rytm får råda – den här kursen hjälper dig på vägen mot just ditt optimala dygn.


Varmt välkommen på höstens yoga!


Beställningsvillkor och GPDR