Hormoner och demoner II

Vad är det som händer i kroppen, egentligen, när hormonbalansen rubbas? Vad är det som gör att det kan kännas som att ett gäng demoner flyttat in? Hur påverkas mina hormoner av vad jag äter och hur jag tränar/motionerar?

Del 2 av Hormoner och demoner är en ännu mer hands on-kurs än del 1. Många konkreta tips på hur du med små förändringar kan främja din hormonhälsa. Lifehacks som verkligen fungerar!

Det har ingen betydelse var i livet du befinner dig just nu, då kursen riktar sig till kvinnans hormonbild från ung till mogen. Både yogapassen och meditationerna är noga utvalda för gynnande av hormonbalans och välmående.

Över både Del 1 och 2 spänner intentionen att ge Dig en bredare förståelse för hur hormoner påverkar dig och på vilket sätt du kan bädda för en skönare tillvaro. Ingen tidigare erfarenhet av yoga är nödvändig.

DATUM & TID
28 oktober kl. 19.00-20.30
11 november kl. 19.00-20.30

PLATS
Hopsala byagård

PRIS
24 euro

Antalet platser begränsat och vi följer eventuella nya restriktioner och rekommendationer vad gäller corona. Klasserna kommer tyvärr inte att spelas in, men missar du en klass så får du istället tillgång till någon av mina onlineklasser i höst och vinter – kommer ha flera stycken som tangerar hormontemat.

Anmälan öppnar här fredag 11.9 kl. 10.00!


Vill du använda motionsförmåner mailar du så fort som möjligt till ninasyogiska@gmail.com, så ombesörjer jag din anmälan manuellt. Detta med förbehåll att kursen inte är slutsåld när jag hör av dig ❤

Övriga köpvillkor hittar du här.