Hormoner och demoner I

Hormoner, pms, fertilitet, menscykeln, klimakteriet, menopaus. Del 1 av kortkursen Hormoner och demoner är en introduktion till kvinnans cykler och förutsättningar, sett ur det holistiska perspektivet. Del 2 kommer senare i höst med ytterligare fördjupning.

Det har ingen betydelse var i livet du befinner dig just nu, då kursen riktar sig till kvinnans hormonbild från ung till mogen. Både yogapassen och meditationerna är noga utvalda för gynnande av hormonbalans och välmående.

Över både Del 1 och 2 spänner intentionen att ge Dig en bredare förståelse för hur hormoner påverkar dig och på vilket sätt du kan bädda för en skönare tillvaro. Ingen tidigare erfarenhet av yoga är nödvändig.

DATUM & TID
2 september kl. 19.00-20.30
9 september kl. 19.00-20.30

PLATS
Hopsala byagård

PRIS
24 euro

Antalet platser begränsat och vi följer eventuella nya restriktioner och rekommendationer vad gäller corona. Klasserna spelas in och publiceras bakom lösenord på hemsidan (finns tillgängliga ca. 1 månad).

Anmäl dig här from. fredag 14.8 kl. 10.00!


Vill du använda motionsförmåner mailar du så fort som möjligt till ninasyogiska@gmail.com, så ombesörjer jag din anmälan manuellt. Detta med förbehåll att kursen inte är slutsåld när jag hör av dig ❤

Övriga köpvillkor hittar du här.