HEALINGMASSAGE

massage-835468_1920

Kundaliniyogan har flera förgreningar och en av dem är healingmassage. En helkroppsmassage där mottagaren har kläderna på under hela behandlingen. Med yogans mångtusenåriga kunskap om kropp och själ går massagen systematiskt genom kroppens energibanor och -centra, körtel- och lymfsystem, olika inre organ, muskler och leder.

Massagen utförs på golvet med mottagaren liggande, både på rygg och mage, på mjuk yogamatta. Massagen består av flera olika tekniker, som tryck, klassiska massagegrepp, strykningar, cirkulära rörelser, rytmiska rörelser och mjuka bultningar.

Mottagaren har mjuka, följsamma kläder (gärna relativt kroppsnära och inte så mycket tyg). Undvik starkt doftande parfymer och/eller hudvård.

60 minuter (45€)


Viktigt!

  • Healingmassage är inte en vårdmetod eller yrkar på att ersätta någon som helst annan behandling. Som givare av healingmassage ger jag inte heller diagnos/vård/råd angående någon som helst sjukdom/tillstånd.
  • Healingmassagen är en holistisk, djupverkande metod, som får igång cirkulation och energi i kroppen, samt höjer mottagarens välmåendekänsla.

Bokning

Några lediga tider i mars finns dagtid både i Jakobstad och Kronoby. Senare i vår öppnar även möjlighet upp att boka kvällstider. Jag uppdaterar kontinuerligt.

Gå in på Sagenda, och välj datum och plats, för att göra en bokning.
Du får alltid en bekräftelse inom ca 24h till din epost.
Du kan också boka Yogaterapi på dessa healingmassagetider, skriv det då bara i din bokning så vet jag.

Kronoby – Paulinas Skönhet & Hälsa, Herbertsgränd 7.
26 mars 14:00 – 15:00
4 april 18:30 – 19:30
8 april 10:00 – 11:00

Jakobstad – TT-hallen, Ahlströmsgatan 10. Gå via innergården, ring på ‘Jaana’ om dörren är låst. Ett par trappsteg ner till vänster håller jag till.
2 april  10:00 – 11:00
23 april 10:00 – 11:00

Får du inte fram den tid du önskar, har den redan bokats ♥

Vid frågor ✉: ninasyogiska@gmail.com