HEALINGMASSAGE

massage-835468_1920

Kundaliniyogan har flera förgreningar och en av dem är healingmassage. En helkroppsmassage där mottagaren har kläderna på under hela behandlingen. Med yogans mångtusenåriga kunskap om kropp och själ går massagen systematiskt genom kroppens energibanor och -centra, körtel- och lymfsystem, olika inre organ, muskler och leder.

Massagen utförs på golvet med mottagaren liggande, både på rygg och mage, på mjuk yogamatta. Massagen består av flera olika tekniker, som tryck, klassiska massagegrepp, strykningar, cirkulära rörelser, rytmiska rörelser och mjuka bultningar.

Mottagaren har mjuka, följsamma kläder (gärna relativt kroppsnära och inte så mycket tyg). Undvik starkt doftande parfymer och/eller hudvård.

60 minuter (45€)


Viktigt!

  • Healingmassage är inte en vårdmetod eller yrkar på att ersätta någon som helst annan behandling. Som givare av healingmassage ger jag inte heller diagnos/vård/råd angående någon som helst sjukdom/tillstånd.
  • Healingmassagen är en holistisk, djupverkande metod, som får igång cirkulation och energi i kroppen, samt höjer mottagarens välmåendekänsla.

Bokning

Inga lediga tider för tillfället ♥

Vid frågor ✉: ninasyogiska@gmail.com