Glödkraft

Glödkraft är en ljudresurs med vägledda, korta meditationstekniker. Du behöver bara sätta dig tillrätta och följa med! Meditationerna är tre minuter långa – korta och kraftfulla, perfekta för vardagen.

Tre minuter har varit mitt mantra ända sedan kundaliniyogan kom in i mitt liv. Jag har alltid tre minuter att lägga på en liten meditation. Alltid! Ofta gör en liten tre minuters meditation att jag vill mer – för redan tre minuter har en positiv inverkan på oss; den ökade blodcirkulation stödjer endokrina systemets hormondistribution (Dharma Singh, Meditation as Medicine, 2009), varför känslan av välbefinnande kan infinna sig redan efter några djupa andetag.

Varje meditation börjar med intoningsmantrat, Ong Namo Guru Dev Namo, och avslutas med Sat Nam. En kort instruktion inledningsvis och så själva meditationen. Behöver du en visuell bild av mudran (handpositionen) och utförligare beskrivning av meditationen, hittar du det i samband med ljudfilen.

Hoppas du ska trivas med och ha nytta av Glödkraft – en ljudresurs för vardagsmeditation!


Såhär i början kan ljudkvaliteten variera, innan jag får koll på allt det tekniska. Ber om ursäkt för eventuellt sus och annat som kanske stör. Jag ska göra mitt bästa att förbättra efterhand!


Bland annat här kan du lyssna!