EN YOGAKVÄLL I SKOGEN

Denna tisdagkväll tillbringar vi utomhus i Kronobyskogen!
Bara om det är riktigt dåligt väder ställer vi in, annars klär vi oss i enlighet med förutsättningarna och ser det som ett omfamnande av alla elementen.

Vi samlas på adressen Krokforsvägen 24, 68500 Kronoby där vi parkerar bilarna och börjar vår vandring till Lillträsket. Du packar med dig egen liten kvällsfika och ett sittunderlag ♥

Vi vandrar ett par kilometer till rastplatsen vid Lillträsket, men vi gör det på yogiskt vis i fullständig närvaro och tystnad – som rörelse i meditation. På plats vid Lillträsket väntar lite skogsyoga, liten överraskning och så fikar vi tillsammans, med eller utan eld beroende på väderförhållandena. Vandringen tillbaka till parkeringen sker i egen takt.

Din investering: 10€ (8€ arb.lös/vårdledig/sjukledig), som betalas kontant eller med motionssedlar. Ingen kortbetalning denna gång!

Du behöver anmäla dig på förhand så att du kan nås för ev. sista-minuten-information angående vädret eller så, och för det lilla extra som ingår på rastplatsen!


Det är något alldeles särskilt att vistas utomhus i fullständig närvaro. Inte bara gå den vanliga promenaden, utan i sanning känna, lyssna, smaka och vara i naturen, i elementen. Stanna upp och verkligen uppleva fötterna mot jorden, händerna mot himlen och andetaget i mitten av hela ditt väsen