Distanshealing

Healing är närvaro.
Healing är att tillåta.
Healing kommer inifrån.

När jag stillar mig i full närvaro, så ger jag också dig tillåtelse att göra detsamma. I det spacet väcks din alldeles egna förmåga att läka dig själv. Ingen handpåläggning eller kanalisering, utan ett rent här och nu.

Bara det att sätta ord på det du vill ha läkt startar processen. Det kan vara något konkret. Det kan vara något mer subtilt. Det kan handla om aspekter av ditt liv. Det kan vara något fysiskt. Det kan vara ohälsa i ditt energisystem. Vad som helst. Det finns inget för smått, inget för stort.

Jag har under våren 2020 gått en healingutbildning med fokus på chakrasystemet. Under tiden har jag haft ynnesten att arbeta med några frivilliga, men jag vill och behöver öva mera. Därför öppnar jag nu upp möjlighet för Dig att få distanshealing och coachning online i juni!

I healingpaketet för juli ingår:
– 1 distanshealing på 15 minuter
– 1 videosamtal alt. mailkonversation med feedback och coachning
– 1 yogiskt tips anpassat för dig; en meditation, ett lifehack eller yogaövning
Nu under min övningsperiod kostar detta healingpaket 15€. Priset kommer justeras då jag fått min certifiering.

Du bokar healingen via kalendern här nedanför, sedan bokar du och jag sinsemellan in tiden för återkoppling då vi samtalar kring healingen och eventuell fortsättning. Jag tar under juni emot tio klienter, så länge lediga tider hittas i kalendern vet du att plats finns.

För att boka in dig följer du instruktionerna nedan. Fyll omsorgsfullt i alla nödvändiga fält och utför betalningen. Efter det skickas en bekräftelse och mer information till din e-post inom några timmar eller senast följande vardag.


1. BOKA TID

Klicka på det datum i kalendern som fungerar för dig – en del dagar finns enbart dagtid, andra kvällstid. Klicka sedan på det klockslag du önskar. Fyll noggrant i dina kontaktuppgifter och i fältet Notes berättar du så utförligt du kan om vad du önskar läka hos dig själv. Beskriv gärna med hjälp av fysiska, psykiska, känslomässiga och/eller spirituella aspekter. Skriv förbehållslöst och utan självcensur, allt är och förblir konfidentiellt. 


2. BETALA

Healingpaket (juli)

€15,00

Eller via MobilePay:
0442577568 / Nina Åbrandt
Obs! Skriv ditt namn + HEALING


INTENTIONER OCH VILLKOR.
Du är införstådd med att distanshealing inte ersätter sjukvård i någon form. Du är införstådd med att några resultat inte kan garanteras utan att detta är en form av självläkning och -utveckling. Du är också införstådd med att Ninas Yogiska inte på något sätt kan hållas ansvarig för fysiska, psykiska, emotionella eller spirituella omständigheter, eller effekter, som kan uppstå före, under tiden eller efter healing- och coachningstillfällena.

Med healing avses inte att ersätta sjukvård. Inte heller att diagnosticera eller ordinera något.