BEHANDLINGAR OCH VÄGLEDNING

YOGISK HEALINGMASSAGE

Kundaliniyogan har flera förgreningar och en av dem är healingmassage. En helkroppsmassage där mottagaren har kläderna på under hela behandlingen. Med yogans mångtusenåriga kunskap om kropp och själ går massagen systematiskt genom kroppens energibanor och -centra, körtel- och lymfsystem, olika inre organ, muskler och leder.

Massagen utförs på golvet med mottagaren liggande, både på rygg och mage, på mjuk yogamatta. Massagen består av flera olika tekniker, som tryck, klassiska massagegrepp, strykningar, cirkulära rörelser, rytmiska rörelser och mjuka bultningar.

Mottagaren har mjuka, följsamma kläder (gärna relativt kroppsnära och inte så mycket tyg). Undvik starkt doftande parfymer och/eller hudvård.

PRIS
60 minuter 45€
PLATS
Hemma hos mig på Bergs väg 4 eller hos Paulinas Skönhet & Hälsa på Herbertsgränd 7D, bägge adresserna i Kronoby.
LEDIGA TIDER
Gå in på Sagenda-bokningskalendern här och se lediga tider. Observera att du har två adresser att välja mellan i lilla menyvalet – hemma hos mig (huvudsak dagtid) eller hos Paulina (kvälls- och helgtider).
Eller så kontaktar du mig via mail eller direktmeddelande på Facebook så kommer vi överens om när det passar dig bäst.


PERSONLIG VÄGLEDNING

Personlig vägledning är som träning med en personlig tränare, bara att det handlar om yoga. Vi träffas för samtal och genomgång av dina behov och därefter utformar jag en yoga- och meditationsrutin, som passar just dig och ditt liv.

Ibland fastnar vi i gamla hjulspår och det svårt att se den större bilden. I samtalet ställer jag frågor, som öppnar upp för nya insikter och ingångar. Det kan också vara så att du har ett särskilt behov och undrar om någon av kundaliniyogans tekniker kunde stötta dig.

PRIS
Initialt samtal på 60 minuter 60€ och då ingår ditt personliga material
Andra samtal eller återkoppling på 30 minuter 20€ / 60 minuter 45€
PLATS
Hemma hos mig på Bergs väg 4 i Kronoby eller enligt överenskommelse.
LEDIGA TIDER
Du kan gå in på Sagenda (se anvisningar ovan, under info om healingmassagen) och boka en tid, nämn bara att det gäller personlig vägledning i fritextfältet, tack!
Eller så kontaktar du mig via mail eller direktmeddelande på Facebook så kommer vi överens om när det passar dig bäst.


VIKTIGT!
Healingmassage och personlig vägledning är inte vårdmetoder per se eller yrkar på att ersätta någon som helst annan behandling. Som yogalärare ger jag inte heller diagnos/vård/råd angående någon som helst sjukdom/tillstånd.
Teknikerna är holistiska med djupverkande metoder, som får igång cirkulation och energi i kroppen, samt höjer mottagarens välmåendekänsla.


KONTAKT
✉  ninasyogiska@gmail.com eller DM via Facebook