BEHANDLINGAR OCH VÄGLEDNING

YOGISK HEALINGMASSAGE

Kundaliniyogan har flera förgreningar och en av dem är healingmassage, där mottagaren har kläderna på under hela behandlingen. Med yogans mångtusenåriga kunskap om kropp och själ går massagen systematiskt genom kroppens energibanor och -centra, körtel- och lymfsystem, olika inre organ, muskler och leder.

Just nu erbjuder jag tre varianter av massagen:
– Helkroppshealingmassage 60 minuter (45€)
– Anti-stressmassage (helkropp / specifika punkter) 45 minuter (35€)
– Avslappnande ansikts- och huvudmassage 45 minuter (35€)

Helkroppshealingmassagen utförs på golvet med mottagaren liggande, både på rygg och mage, på mjukt underlag. Massagen består av flera olika tekniker, som tryck, klassiska massagegrepp, strykningar, cirkulära rörelser, rytmiska rörelser och mjuka bultningar.
Mottagaren har mjuka, följsamma kläder (gärna relativt kroppsnära och inte så mycket tyg). Undvik starkt doftande parfymer och/eller hudvård.

Anti-stressmassagen utförs på golvet med mottagaren liggande, både på rygg och mage, på mjukt underlag. 12 punkter (knutpunkter) på kroppen behandlas systematiskt för avslappning och anti-stress.
Mottagaren har mjuka, följsamma kläder (gärna relativt kroppsnära och inte så mycket tyg). Undvik starkt doftande parfymer och/eller hudvård.

Ansikts- och huvudmassagen utförs på golvet med mottagaren liggande på rygg, på mjukt underlag. Specifika punkter behandlas och masseras med lätta strykningar och tryck för att mjuka upp spända områden och hjälpa ett system, som går på högvarv, att lugna sig.
Undvik starkt doftande parfymer och/eller hudvård.


Viktigt!

  • Healingmassage är inte en vårdmetod eller yrkar på att ersätta någon som helst annan behandling. Som givare av healingmassage ger jag inte heller diagnos/vård/råd angående någon som helst sjukdom/tillstånd.
  • Healingmassagen är en holistisk, djupverkande metod, som får igång cirkulation och energi i kroppen, samt höjer mottagarens välmåendekänsla

PERSONLIG YOGAVÄGLEDNING

Att använda yoga och meditation som läkningsprocess är inget nytt, det är en övergripande aspekt av traditionen och teknikerna. Oavsett var vi är i livet och hur vi mår kan vi ta hjälp av andning och medvetenhet, för att göra oss mer närvarande i oss själva. Yogan ger oss kroppskännedom och hjälper våra cirkulatoriska system att upprätthålla gynnsam energinivå.

Vi bokar in en tid för dig där vi fokuserar på Dina specifika behov. Vi träffas för ett samtal kring din situation och hur yoga och meditation kunde vara ett stöd för dig. Du får enkla verktyg och livsstilsrekommendationer att använda hemmavid, som ett led i din läkningsprocess.

En personligt utformad yoga kan fungera som en länk i återhämtning efter tex. långvarig stress, utbrändhet, sömnsvårigheter, ångestproblematik eller som energiuppbyggnad efter sjukdom.

Yoga-, andnings- och meditationstekniker är trygga verktyg att höja energi- och välmåendenivån i kropp och själ.

Viktigt!

  • Yoga ger inte ut sig för att vara en vårdmetod eller yrkar på att ersätta någon som helst behandling.
  • Yoga är en holistisk metod att se på människan och livet, som ger individen verktyg och hjälp med att ta hand om sig själv som helhet.
  • I yogan fokuserar vi inte på sjukdomen/diagnosen, inte heller ger jag som yogalärare varken diagnos/råd/vård.
  • I yogan fokuserar vi på att individen ska  hitta tillbaka till livslust, glädje och förhöjd energinivå.

Tillgängliga tider sätts upp på min Facebooksida – eller så kontaktar du mig så kommer vi överens om vad som passar dig bäst!


Vid frågor : ninasyogiska@gmail.com