YOGAMASSAGE

Erbjuder tillsvidare ingen healingmassage, men hör av dig om du har presentkort eller innestående massage!

Yogisk healingmassage utförs på golvet med mottagaren liggande, både på rygg och mage, på mjuk yogamatta. Mottagaren har kläderna på under hela behandlingen. Massagen består av flera olika tekniker, som tryck, klassiska massagegrepp, strykningar, cirkulära rörelser och mjuka bultningar. Syftet är att stimulera meridianer och akupressurpunkter, för att påverka och stimulera kroppens cirkulation och förmåga till självläkning. Teknikerna är djupt avslappnande.

Mottagaren har mjuka, följsamma kläder (gärna relativt kroppsnära och inte så mycket tyg). Undvik starkt parfymerad hudvård och tvättmedel.


Du kan välja mellan två olika massager

Yogisk healingmassage för avslappning
60 minuter 45€
Massagen går systematiskt igenom kroppens energibanor och energicentra, körtelsystem, lymfsystem, inre organ, muskler och leder. Skön och djupverkande för både kropp och sinne.

Anti-stressmassage
40 minuter 32€
12 punkter, belägna både på kroppens fram- och baksida, som på olika sätt korrelerar med de organ och körtlar, som i hög utsträckning påverkas av stress.

Genom att få denna massage regelbundet över tid, kan du påverka både din inställning till stress och ge ditt system en ärlig chans till reparation och balans. Därför erbjuder jag dig möjligheten att med en gång boka in flera tillfällen för att säkerställa regelbundenhet:
5 ggr 120€
10 ggr 230€


PLATS


LEDIGA TIDER


Välkommen hem till dig själv – din kropp och alla dina lager!