ARBIS-WORKSHOPS

I höst hittar du mig både i Jakobstad och Nykarleby, där jag håller enstaka workshops och klasser. Oavsett yogaerfarenhet är du välkommen! Alla anmälningar sker via respektive Arbis (anmälningar börjar tas emot i medlet av augusti), bara klicka in dig via länkarna.

 • Yogamarathon, Jakobstad 24. augusti
  Kom med på Finlands tredje riktiga yogamarathon! Det första ordnades för två år sen och nu fortsätter succén. Nytt yogapass varje timme.
  Kl: 09:00-10:00 håller jag ett skönt, dynamiskt yogapass, som tar hand om ditt hormonsystem, bäddar för nedvarvning och väcker din meditationsnerv.

 • Creating Space, tisdagar i Jakobstad med start 3. september
  Två yogatraditioner flätas samman i denna kurs, där du varannan vecka får via hathayogans flöde och balans öppna kroppens energi och utrymme – ditt eget space i kroppen, sinnet och hjärtat. Varannan vecka via kundaliniyogan skapa grogrund och utrymme för närvaro, förnöjsamhet och tacksamhet. Andning, rörelse och närvaro för optimalt växande och ett skönare liv. Yoga som passar alla oberoende av tidigare yogaerfarenhet.
  Lärare: Annika Slussnäs (hathayoga) och Nina Åbrandt (kundaliniyoga). 

 • Yoga för sköna relationer, Nykarleby 14. september
  Längtar du efter skönare relationer, där samförstånd och kommunikation är mindre friktionsfritt? Det första steget är att ta hand om dig själv. Under denna förmiddag är du inbjuden till kundaliniyogans tänk kring autentiska relationer och självvärde. Kom som du är, ensam eller tillsammans med en vän eller partner. Yogapasset, meditationen och djupavslappningen passar alla nivåer och kroppar. Efter avslutat yogapass avslutar vi med te och mellanmål tillsammans och det ingår i priset. 

 • Attitude of Gratitude, Jakobstad 28. september
  Tacksamhet och förnöjsamhet boostar både vår inre skönhet och vår tillvaro. Attitude of Gratitude är en yogaworkshop där vi bygger mod att leva mer i enlighet med hjärtat, men också stärka självkänslan, så att det blir lättare att leva fullt ut. Andningsövningar, sköna rörelser och meditativ avslappning för dig närmare dig själv. Inga förkunskaper i yoga behövs och workshopen passar alla kroppar.

 • Yoga för vinterdetox, Nykarleby 16. november
  Det naturliga är att känna sig pigg, frisk och vital, men medan livet händer landar vi inte sällan i obalans då energinivån sjunker. Detox är inte bara gröna smoothies, utan denna workshop kommer att öppna upp för vad yogan kan göra för en lättare och skönare vinter. Yogapasset stimulerar kroppens utrensningssystem och immunförsvar och för dig mot ett djupare, renande andetag. Passar alla som vill få en riktig yogaboost! Efter avslutat yogapass avslutar vi med te och mellanmål tillsammans och det ingår i priset. 

 • Attitude of Excellence, Jakobstad 30. november
  Att vara okej med och acceptera sin kropp fullt ut kan vara en utmaning. Vi letar gärna fel och jämför oss med andra, men det går att tänka om! Via yogan finns tekniker och tankesätt, som hjälper oss att omfamna hela vår uppenbarelse på ett mer självklart sätt. Välkommen in i yogan och kroppen denna förmiddag, tack vare medveten andning, specifika rörelser och tekniker kommer du närmare din sanna skönhet och excellence.

Välkommen!