ARBIS-WORKSHOPS

I höst hittar du mig i Jakobstad och Nykarleby med ett par workshops. Oavsett yogaerfarenhet är du välkommen! Alla anmälningar sker via respektive Arbis, bara klicka in dig via länkarna.

  • Yoga för vinterdetox, Nykarleby 16. november
    Det naturliga är att känna sig pigg, frisk och vital, men medan livet händer landar vi inte sällan i obalans då energinivån sjunker. Detox är inte bara gröna smoothies, utan denna workshop kommer att öppna upp för vad yogan kan göra för en lättare och skönare vinter. Yogapasset stimulerar kroppens utrensningssystem och immunförsvar och för dig mot ett djupare, renande andetag. Passar alla som vill få en riktig yogaboost! Efter avslutat yogapass avslutar vi med te och mellanmål tillsammans och det ingår i priset. 
  • Attitude of Excellence, Jakobstad 30. november
    Att vara okej med och acceptera sin kropp fullt ut kan vara en utmaning. Vi letar gärna fel och jämför oss med andra, men det går att tänka om! Via yogan finns tekniker och tankesätt, som hjälper oss att omfamna hela vår uppenbarelse på ett mer självklart sätt. Välkommen in i yogan och kroppen denna förmiddag, tack vare medveten andning, specifika rörelser och tekniker kommer du närmare din sanna skönhet och excellence.

Välkommen!