Anti-stressmassage

En paus i dagen och livet. Anti-stressmassage är en stund för dig då du bäddas ner och blir omhändertagen. Massagegrepp, mjuka bultningar, strykningar och tryck förflyttar dig in mot avslappning och återhämtning. Teknikerna gynnar lymfsystemet, cirkulationen, påverkar kroppens energivägnät och lugnar nervsystemet. Avslutningsvis vaggas du till ro med hjälp av gongen – stillsamt gongspel där ljud och vibration bjuder in till djup vila (men du kan också välja bort gongen om du vill).

Du kommer som du är, iklädd mjuka kläder. Avvara 60 minuter.

Plats
Hemma hos mig, nära Kronoby centrum
(Exakt adress fås vid bokning)

Bokning
Just nu pausar jag anti-stressmassagen. Energi- och tidsmässigt ryms den inte in i mina dagar. Jag låter dig veta när jag återigen kan ta emot dig.


Jag kom stressad och upp i varv till min tid. Hade egentligen inga förväntningar, men ganska omgående kände jag hur allt rann av mig. Varma händer hanterade kroppen och gav mig ett djupt lugn. Avslappningen efteråt med gongens vibrationer i kroppen var verkligen pricken över i:et. Rekommenderar varmt åt alla som ”bara vill vara” en stund, och efteråt känna sig som ny!